2018. május 23.a párjával járt itt 55 A pelso panzióban szálltunk meg a pünkösdi hosszú hétvégén. A tulajdonos ajánlotta ezt az éttermet, mivel ez is az ő családjuk tulajdonában van. Nem csalódtunk. Itt is ugyanaz a kellemes légkör fogadott minket, mint a panzióban. A felszolgált ételek nagyon finomak voltak, és rendes adagok, a borok is kiválóak.
Az egyik fehér bornak volt egy kis hibája, amit szóvá is tett a párom, elnézést kértek, és ezt a tételt nem is számolták fel fizetésnél, meglepődtünk, mennyire korrektek. Különösen este hangulatos, nézve a kikötőt, a Balatont.
2018. május 23.a párjával járt itt 25 Pünkösdkor tértünk be vacsorázni ebbe az étterembe. Párom egy kemencés sült csülköt kért dödöllével. Kihoztak neki egy szupermarketekben kapható fóliás csomagolású, íztelen, hirtelen füstölt nagy kockákra felvágott sonka jellegű dolgot, ami még meg sem volt sütve, leöntve iztelen lecsóval, és nyúlós, ragadós körettel.
A kikért borok is szörnyűek voltak. Párom kihivatta a főnököt, aki rezzenéstelen arccal fogadta a kritikát, és azt találta mondani, hogy ez a kedvenc étel a vendégek körében. Hozzáteszem a párom még soha ilyet nem csinált, az első eset volt, hogy szóvá tett egy étteremben valamit. . . .
2018. május 23.a párjával járt itt 55 A pünkösdi hosszú hétvégét töltöttem itt a párommal kettesben. A szoba tiszta volt, az ágyak kényelmesek. A tulajdonos kedves, közvetlen, kérésre minden reggel már 8-kor befűtötte a szaunát. Apróbb hiányosságok vannak, pl. a fürdőszobában a mosdó csapjából szinte alig jött a víz, a tus alatt kellett fogat mosnunk. . .
nincs megoldva a törülközők teregetése sem. . . de ettől eltekintve nagyon jól éreztük itt magunkat, közel van a strandhoz, az éttermekhez. . . . külön kiemelném a kikötőben lévő Port éttermet, ami szintén a család tulajdonában van, finom ételek, figyelmes kiszolgálás. . .
2018. május 8.gyerekekkel járt itt 45 A március 15-i hosszú hétvégét töltöttem itt párommal és a két gyerekkel. Bár a foglalásban jeleztem, hogy két egymás mellett lévő szobát kérünk, ezt figyelmen kívül hagyták. Egy folyosón ugyan, de egymástól kissé távol lévő szobát kaptunk két oldalon. A recepciós beismerte, hogy ő hibázott, és elnézést kért.
Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, a szobák tágasak, tiszták, jól felszereltek. A wellness részleg is kellemes. Az ételek átlagosak voltak, de finomak, kiváló a salátabár. A környék csodálatos, csendes, élveztük a jó levegőt. Egyik este bowlingoztunk, másik nap kirakodóvásár volt, este kellemes gitár koncert volt a bárnál.
2017. november 8.a párjával járt itt 55 A párommal voltam itt az őszi szünetben. Nagyon szépen felújított szálloda. Tisztaság, rendezettség. A szobák tágasak, a mi szobánk a Dóm tornyaira nézett. Tetszett, hogy reggel és este is volt gyerekmenü az étteremben. Nagyon jó, hogy zárt folyosón át lehet menni a napfény fürdőbe,és van külön csendes wellness is.
Csak 10 perc séta Szeged belvárosa. A személyzet kedves volt, még londiner is volt, aki segített felvinni a csomagokat. Talán egyetlen negatívum, hogy megérkezéskor kell kifizetni a szállást.
2017. szeptember 12.a párjával járt itt 45 Kuponnal [moderálva - a szerk. ] mentünk. Kicsit tartottunk tőle, mert olvastunk pár negatív véleményt ezzel kapcsolatosan. De igazán kellemesen csalódtunk. A kiszolgálás gyors volt és bár láthatóan kezdő, fiatal volt a pincérnő, de megpróbált minden kérdésünkre válaszolni. Az ételadagok nem nagyok, viszont nagyon ízletesek, igényesek.
Így még desszertet is rendeltünk, igaz amik az étlapon szerepeltek, nem voltak, szóban elmondták, hogy kétfajta desszert van, amit meg is kostoltunk, és valóban finomak voltak. Az italok árából 30 % engedményt kaptunk, a végösszegből 5000 Ft-ot levontak, így kettőnknek koktéllal, egy üveg jó minőségű vörösborral, főétellel desszerttel együtt 5700 Ft-ra jött ki, amit nagyon kedvezőnek találtunk. Kellemes, hangulatos este volt.
2017. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás tiszta, barátságos, egyedi berendezéssel. Mi Drake kapitány kabinjában voltunk. Közel minden, a strand, a központ, a vasútállomás. Az ágy kifejezetten kényelmes. A legnagyobb melegben voltunk itt, de a szoba mégis kellemesen hűvös volt.
Mi nem szeretjük a klímát, így a csillárventillátornak nagyon örültünk, kellemessé tette a meleg napokat.
2016. november 8.családjával járt itt 55 Nagyon kellemes, kényelmes szálloda. Közel a parthoz, a borozókhoz. A wellnesst kissé kicsinek találtuk, de szerencsére nem volt tömeg. Az ételek finomak és változatosak voltak. Mi két szobát kértünk - 4-en voltunk - és egy kis előtérből nyíló két szobát kaptunk, ami minden igényt kielégített.
A terasz a kertre nézett, az egyik szoba kádas, a másik zuhanyzós, nagy tisztaság mindenhol, az ágyak nagyon kényelmesek voltak, a TV-n rengeteg csatornát lehetett fogni. A csomagban két borkóstoló is benne volt, egyik a szállodában, másik egy kb. 1,5 km-re lévő pincében. Mindkettő nagyon színvonalas volt. A környék még novemberben is csodálatos. Felmásztunk a Kisfaludy kilátóhoz, ahonnan páratlan panoráma tárult elénk. Sajnos egy negatívumot meg kell jegyeznünk, hogy a wellnesst csak az éttermen keresztül lehet megközelíteni, így eléggé kényelmetlen és kellemetlen volt az étkező vendégek között fürdőköpenyben, papucsban átmenni. Egy modern, pár éves hotelnél ezt kissé furcsának találom, a tervező hogy nem gondolta át a papíron.
2016. október 11.családjával járt itt 55Kettős születésnapot tartottunk itt. A pincérek kedvesek, előzékenyek, rugalmasak voltak az egyedi kívánságok tekintetében is. Az ételek fantasztikusak voltak. Igazi mediterrán ízvilág. Mivel többen voltunk több ételt is megkóstoltunk, és mindegyik "bejött", nagyon finomak. Ide még biztosan visszajövünk. Az adagok kicsik ugyan, de így többfélét is ehetünk.
2016. május 18.a párjával járt itt 55 Lentiben töltöttük a pünkösdi hosszú hétvégét, és megérkezésünk estéjén ezt az éttermet néztük ki még elutazásunk előtt a netről a képek és az étlap alapján. Nem csalódtunk. A kerthelyiség valóban hangulatos, kellemes. A pincér udvarias, kedves volt, korabeli öltözékben, párom kedélyesen elbeszélgetett vele a borkínálatról.
Az árszínvonal meglepően alacsony, a minősége, mennyisége viszont fordított arányban van, ízletesek és bőségesek. Az ételek felszolgálása is egyedi. . . párom rendelését fatányéron szervírozták, az enyémet vas serpenyőben, ami nagyon bejött nekünk és nagyon hamar ki is hozták. A ház ajándékaként röviditalt is kaptunk. Összefoglalva mindenkinek bátran ajánlom, aki Lentiben jár, és egy kellemes, hangulatos éttermet keres, jó áron finomakat szeretne enni.