2016. május 18.a párjával járt itt 55 Meglepődve olvastam az egyetlen - elmarasztaló - értékelést az Anna Villáról. A leírtakat mi egyáltalán nem tapasztaltunk. A párommal voltunk kettesben, és csak felsőfokban beszélhetek mindenről. A szállásadó kedves volt és mindenben segített. Az apartman minden igény kielégítő és nagyon tiszta. A konyha is nagyon jól felszerelt.
Kétszintes apartman, mindkét szinten van WC, nagy terasz, a kertben grillezési, bográcsozási lehetőség. Garázs és két kerékpár is rendelkezésre áll. Közel van a thermalfürdő és energiapark, az erdei kisvasút végállomása. Ár-érték arányban is kitűnő.
2016. január 25.a párjával járt itt 35 Rögtön nyitás után érkeztünk a helyre, felkészülve a ránk váró pártalan élményekre. Egyetlen vendég sem volt bennt, minket mégsem szolgáltak ki, kedvesen elutasítottak, hogy nemsokára sokan jönnek, pedig csak egy koktélt akartunk inni. Így csalódottan fordultunk ki az ajtón.
Pedig előtte napokig készültem arra, hogy itt köszöntöm fel a páromat születésnapján egy személyre szabott koktéllal.
2015. november 2.a párjával járt itt 55 5 csillag
Csodálatos 4 napot töltöttünk itt a párommal október utolsó hetében. Csodálatos környezet, rend, tisztaság, igényesség. Gyalogosan percek alatt le lehet jutni a központba. A reggeli és a vacsora változatos, sokféléből lehet választani, ízletesek, finomak. Ha valami elfogyott, rögtön feltöltötték.
A pincérek udvariasak, kedvesek és gyorsak, minden kérdésünkre tudtak azonnal válaszolni. Kétszer is volt élőzenés vacsora az ott tartózkodásunk alatt. A wellness szuper, bár lehetne nagyobb az élménymedence, mert ez csak egy 8 személyes jakuzzi. Viszont a kültéri jakuzzi és szauna ház fantasztikus volt. Csodálatos a kilátás. A fakultatív programok is nagyon tetszettek. Lipicai lovaskocsikázás, ajándék kisvonat jegy, ételkostoló,és Mókus bácsi túrái ill. előadása is nagyon tetszett. Még nem voltunk olyan helyen, ahol ennyi minden programból lehet választani, és mindez benne van a csomagárban. Ha lehet, ide még vissza fogunk térni, mert nagyon kellemesek az élményeink.
2015. május 4.családjával járt itt 55 Mi május 1-én voltunk itt, (SZéll Kálmán tér) és csak pozitívakat tudok mondani. Még sohasem voltunk itt, véletlenül akadtunk rá, a Millenárisról jöttünk. Bár sokan voltak, rögtön kaptunk asztalt 3 személyre. Az étel választéka, kinézete elsőre nagyon megkapott, és miután megkostoltuk, az ízekben sem csalódtunk.
Különösen a vaslapon sült grillhúsok voltak finomak. Rendeltünk italokat is, köztük aperitifet is. Egy fiatal szemüveges pincérhölgy vette fel a rendelést, aki egyben a távozó vendégek számlájának rendezésével is foglalkozott, így sajnos csak jóval később, már majdnem végeztünk az ebéddel, mikor kihozta az italokat. Nagy bocsánatkérésekkel kért tőlünk elnézést, és kárpótlásul felajánlotta, hogy hoz nekünk 2 jeges kávét vaniliafagyival kárpótlásként a kellemetlenségért. a ház ajándékaként. Még hozzátette kedvesen: "Ragaszkodom hozzá" Így nagyon kellemes élményekkel hagytuk el az éttermet, és ajánlani fogom másoknak is.
2015. január 9.a párjával járt itt 35 2015. január eleji hosszú hétvégén jártunk itt a párommal. Az elhelyezkedés, a panoráma, a város közelsége kiváló. A tisztaság első osztályú, habár a szuperior szoba fürdőjében erős lefolyószag terjengett szinte mindig. A csomagban igért üdvözlő italt elfelejtették. A félpanzió nagyon szegényes egy 4 *-os szállodához képest.
Reggelinél erősen gyér volt a választék, és csak kérésre pótolták ami kifogyott. A vacsoránál csak a főételnél lehetett választani kettő közül, az is gyenge minőségű volt. A wellness részleg hideg volt, az élménymedence is hűvös. A személyszet nagyon kedves volt,de nem voltak összehangolva, többször is megkérdeztek dolgokat. Elutazásunkkor kaptunk egy üveg jó minőségű rosé bort.