2017. november 28.a párjával járt itt 45 Délután érkeztünk, farkaséhesen, egy kiadós kézműves hambizás reményében. Én személy szerint először jártam ezen a helyen, és egyből feltűnt, hogy szinte teli van, de szerencsére az érkező pincérünk készségesen a rendelkezésünkre állt, és keresett nekünk egy szabad asztalt.
Boldogan konstatáltuk, hogy hátul is van hely, tekintve, hogy nem díjazzuk, ha nézik ahogyan eszünk. Én BBQ Jack Burgert ettem, annyi különbséggel, hogy nem jalapeno paprikás hamburger bucival kértem, hanem simával. Amíg vártunk, jól szemügyre vettük a helyet. A hangulat kiváló, fiatalos, aki unatkozik még egy társasjátékot is lekaphat a polcról, hogy elüsse az időt. Úgy 10 perc várakozás után, hozták is az ételeinket. Olyan volt, amilyennek elképzeltem. A szemnek orgazmus! A krumplichips jól át volt sütve, finoman ropogott, ámbár a sült krumpli kicsit hideg volt. A majonézes káposztasaláta egyszerűen fenséges volt! Tökéletesen ment mindenhez! És a hamburger. . az ízek megfelelően a helyükön voltak, majdnem kifogástalan "kis" kézműves burgert ettünk. Nos az én szendvicsem végére érve, valami elrághatatlan, porcszerű valamire lettem figyelmes. Ez kissé lehúzta az összképet. Sok helyen ettem már kézműves hamburgert, de ilyet még nem tapasztaltam. Valószínűleg még fogok itt enni, de a fogorvos számát a farzsebemben tartom majd.
2017. november 28.a párjával járt itt 45 Már egyszer voltam ezen a helyen, és mivel akkor nagy ízlett az étel, így megint ellátogattam ide a párommal. A hely ez alkalommal is tömve volt, ami már egy jó jel! Kissé aggódtunk, hogy nem találunk szabad asztalt, de aztán végül 2 közül is választhattunk.
Ami az ételt illeti, én teljes kiőrlésű tésztát ettem, csirkével, grillezett zöldségekkel, és édes-savanyú mártással, némi csírával vegyítve. A tészta isteni volt újfent, a zöldségek kellőképpen ropogósak voltak, egyedül amin némi "fura" ízt éreztem az a csirke volt. Mintha túl hamar olvasztották volna ki. . . vagy esetleg újra lett a wokban melegítve, egy szóval volt egy utóíze a húsnak. Olyan tipikus "nem friss" jelleggel. De mindent összevetve, megint ettünk egy jót! A rendelést felvevő lány igazán kedves, és mosolygós volt. A leszedő fiúnak minden bizonnyal rossz napja lehetett tekintve, hogy a tányérokat meglehetősen dühösen borogatta a kezébe az asztalokról.
2017. augusztus 30.egyedül járt itt 55 Valamikor júniusban ehettem itt először, akkor is, mint mindig bolognait, sajt nélkül. Valamiért akkor annyira nem ízlett az étel. De 1 hónapja újra ettem itt, és azóta visszajáró vendég vagyok. Valahogy függőséget okozott nálam. Ízvilágban egyszerű, ellenben mócsing, illetve rágós darab mentes a darált hús.
Láthatóan jó minőségű. Mindig melegen kapom az ételt, gusztusos kis dobozkában, sajt nélkül - ahogyan kértem. Általában 2 percet kell maximum várnom, és már vihetem is a "zsákmányt". Mindig jóllakom vele! Egy tökéletes ebéd. Akár kiülni is lehet vele, bárhova. Szalvétát a pultról érdemes magaddal vinned, ha csak nem akarsz pirosas-barnás "rúzsos" szájjal diskurálni, a nap további részében. Az ár kicsit borsos, de ez nem gátol meg abban, hogy máskor is jöjjek. Ajánlani tudom mindenkinek!
2017. augusztus 30.barátokkal járt itt 35 Épp egy külföldről hazalátogató barátnőmmel találkoztam, amikor felmerült a kérdés: hol együnk? Kinéztem hát ezt a helyet a neten. Tetszetős volt, hogy el lehetett vinni az ételt, így gondoltam kiülünk majd valahova elfogyasztani azt. Megérkezésünk után hamar rájöttem, hogy más választásunk nem is lett volna, mivel leülni sehova se lehetett.
Mind a ketten egy New York hot dogot ettünk, én annyi különbséggel, hogy kértem hozzá tornádó chipset(pálcikára felfűzött, vékony burgonyachips darabok). Nincs - jött a válasz. Oké. Akkor csak a "new yorki kutyák" lesznek. Én a hot dogomra nem kértem savanyú uborkát. A pultos hölgyemény beütötte a rendelést, elvette a pénzt, visszaadta a visszajárót, majd kérte a következő rendelést, a következő vevőtől. Na most, néztem ki a fejemből. Bizony itt egy Uri Gellert is megszégyenítő, telepatikus adatátvitelről lehet szó, ugyanis azt, hogy nem kértem bele savanyú uborkát, valószínűleg így továbbította, az ételt összekészítő lánynak. Kész is lett a kajám, benne a nem kért tartozékkal. Jeleztem is, hogy de én nem kértem bele. . . mire gyorsan összedobtak nekem egy másikat. Jó. Elvittük. Időközben a hagyma, amely oly gusztusosan figyelt a barátnőm ételén, egyszer csak elszökött. Le a földre. Csapatostul. Szegénynek alig marad valami a hot dogján. Miközben ettem, az én hot dogomról is előszeretettel potyogtak jobbra-balra a ketchupos mustáros hagyma darabok. Ezen a ponton megállapítottuk, hogy ez bizony, nem egy "randikaja". Miután a hagymabombázásomat befejeztem, és sikerült leennem a barátnőm táskáját (is), vártam a jóllakottság érzését. De elmaradt. Olyan ettem is, meg nem is érzésem volt. Nem mondom, hogy egy buli után nem térnék ide be újra, bár elképzelhetőbb, hogy inkább maradnék a jól megszokott, minden sarkon lévő, gyorséttermeknél. Ahol hely is van, leülni.
2017. augusztus 16.barátokkal járt itt 15 A hely hangulatosnak ígérkezett, andalító háttér zenével. Érkezésünk után nem sokkal, az ital rendelés is nehézségekbe ütközött. Pincérünk nem értette meg, hogy a 7 főből, 1 nem kér italt, azért nem jön össze sehogy sem a 7. 5 perc értetlenség után, végül engedtünk kínalmának, és rendelt mindegyikünk.
Meg lett a 7 üdítő! Az egyik szódás vízbe nem kértünk citromot, de mégis meglepve konstatáltuk, hogy van benne. Itt már sejthető volt, hogy a további "extra" kérések sem találnak majd figyelmes fülekre. Főételemet, amely milánói sertésborda volt, sajtszórás nélkül kértem. Kihozatala után némi sajt foszlányt véltem rajta felfedezni, amely tükrözte, hogy itt bizony volt sajt hintés rendesen. Noha utólag igyekeztek eltávolítani. A milánói kritikán aluli volt, megmerném kockáztatni, hogy porból készült szószból készült. A hortobágyi húsos palacsintánk, csak épphogy odaköszönt a húsnak, majd hirtelen jött szakításba torkollott kapcsolatuk. A kiszolgáló pincérünk sokszor udvariatlan volt, odapörkölő stílusban válaszolt és reagált. A hely tiszta, rendezett, több pozitívumot nem tudok elmondani. Többet ide még véletlenül sem jövünk!
2015. december 20. járt itt 45 Ketten érkeztünk a helyre remélve, hogy lesz szabad asztal. Szerencsére volt, noha a pincér csak szóban elmondta, hogy hol találjuk az asztalt, oda már nem vezetett minket. Leültünk, majd étlap után kutatva megemeltük az alátétet, ami nem volt könnyű mutatvány tekintve, hogy az asztalhoz volt ragadva.
További pár perc várakozás után megkértük a pincért, hogy ugyan már, hozzon egy étlapot! Kiválasztottuk az ételeket, italokat. Furcsálltam, hogy a pincér semmit sem ír le, de bíztam benne, hogy a sok éves(? ) pincérként eltöltött idő, a memóriáját is megedzette annyira, hogy ne legyen ilyesmire szüksége. Sajnos aggodalmam valósnak bizonyult, amikor kihozta a gusztábbnál, gusztább ételeket(én személy szerint taccos bundában sült csirkét ettem, sült krumplival és káposztasalátával, amihez külön kértem még sült hagymakarikákat is). Nos, kihozta az ételeket, hagymakarika sehol. De mire feleszmélnénk, a pincér is elillant, ahogyan a reményem is, hogy melegen elfogyaszthatom az ételemet. Miután odamentem a pincérhez, megkérdezni,h a hagymakarikák? Lemaradtak? Egy "hoppá"-val konstatálta a dolgot, majd közölte, hogy 2 perc múlva hozzák. 7 perc is volt ez, mire kihozták, a kajám már csak langyos volt addigra. Viszont a kaja számomra isteni volt! Nagyon jó volt ez a ropogós taccos bunda, és valami piros indiai jellegű szószt is hoztak hozzá, az is mennyei volt! Összességében ettünk egy jót, és végül is, jó szájízzel távoztunk, leszámítva a pincér / pincérek nemtörődömségét.
2015. július 20.a párjával járt itt 55 Már jó pár hónapja, hogy itt jártam, tán van 1 éve is. Pontosan tudom, hogy mit kértem, mert maradandó élmény volt. Meg kell, hogy mondjam, nem voltak nagy reményeim a hellyel kapcsolatban, de pozitívat csalódtam. Grillezett csirkemell filét kértem, steak burgonyával. Egy egyszerű étel, mely remekül volt elkészítve!
Már az első falatnál ízorgazmusom volt! Remélem azóta is ezen a színvonalon vannak.
2015. július 20.barátokkal járt itt 25 9 fős baráti társasággal érkeztünk, este 10 körül. Sajnos már csak pizzát lehetett kérni, de úgy voltam vele, hogy nem baj, már amúgy is rég ettem egy jó pizzát! A kiszolgálás teljesen rendben volt, csak éppen a pizza égett oda, de furcsamód csak az egyik fele, a másik fele nyers volt.
Paradicsomszószt, vagy némi pizza ízt egyikünk se vélt felfedezni az elkészült ételben. Egy gombával és felvágottal jól megpakolt, félig nyers, félig égett "pizzát" kaptunk.
2015. április 20. járt itt 15 4 -en érkeztünk az étterembe, délután 2 fele, farkaséhesen. Én grillezett csirkemellet kértem, grill zöldségekkel és krokettel. Kihozták az ételeket, már akkor feltűnt, hogy az én adagon fele akkora mint a többieké. 4 (! ) db krokett figyelt a tányéromon, két kicsike csirkemell és mellette a full olajos cuccban eláztatott grill zöldségek.
A hús langyos volt, valószínűleg a kihozatala előtt, úgy 10 perce volt meleg. Mint utólag kiderült, fél adag köretet kaptam. Az a nagy kérdés, hogy miért? Csalódás volt ez a hely. Többet ide nem megyek.