rializ

rializ adatlapja

6Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2019.06.08
Utoljára itt2023.09.24

Néhány kiemelt értékelés

2020. március 19.a párjával járt itt
A vártúra nagy élmény volt. A szálló is szép, és az étterem kínálata is kifogástalan. Viszont másutt adtak üdvözlő italt, a szaunánál teát, a fürdőszobában zuhanysapkát, testápolót és nem kellett kulcsot kérni a fitneszhez, ami csak este 6-ig használható. A wellness tágas, de nekem hiányzott a Kneipp taposó.
Kiváló 2013. július 6.gyerekekkel járt itt
Abszolút kényelem, és csodás panoráma jellemezte a szállást. Érdemes volt kihasználni a masszázst, a bicikliket, tetszett a medence,a szauna. A strand,
sajnos köves volt, a Balcsi a Déli parton sokkal jobb. De így is aktívan ki tudtunk kapcsolódni(kirándulás, kajakozás, fitness-terem, úszás, szaunázás).
Hotel Panoráma Balatongyörök válasza
Kedves Kiss Család!

Örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban.
Várjuk Önöket legközelebb is!
2013. július 11., , Hotel Panoráma Balatongyörök
Kiváló 2019. június 8.a párjával járt itt
A készséges, kedves dolgozóknak köszönhettünk két-két vizitorna és aquarider edzést, gyönyörű túraútvonalat a fantasztikus Tábi tóhoz, ismertetőt a kastélyról, gasztronómiai élményeket, masszázsokat - mindezt a senior csomaggal fedezve. A táj, a park, a madárdalok is ideálissá tették a helyet a kikapcsolódáshoz.