2023. augusztus 29.a párjával járt itt 35 Jártam nagyon sok 4*-os szállidában, de az nem okozott csalódást! Foglalásom 7 nap, 6 éjszaka francia ágyas szobában volt. Becsekkolás, a recepciós hölgy kedves volt, mindent elmondott, mit, hol találok, mikortól van étkezés. Fel a szobába, és jött az első meglepetés! A francia ágy a szálloda értelmezésében két össze tolt matrac volt.
A fürdőben láttam, hogy a takarítónak fekete haja van, a függöny foltos, a szoba falát valaki leöntötte valami barna folyadékkal. A matracokra ráférne egy csere, mert az ki vannak feküdve. Most nézzük az ellátást! All inclusive ellátást kínált a szálloda, érkezésük naoján este vacsora alatt a pincérek kedvesek voltak, amíg a negyedik nap este a pincér majdnem felháborodva vette tudomásul, hogy a vacsora mellé szeretnék rövid italt is fogyasztani, de azért kihozta a kért italokat. Az étel választék hagy némi kivánni valót, föleg a vacsora. Négy napon keresztül volt gyümölcs leves, valamint csirke mell különféle változatban. Hiányoltam, a rántott zöldséget (gomba, karfiol, cukkini). Pár szó a tisztaságról. A szoba tisztaságáról már írtam, de a szálloda éttermére is ráférne egy alapos pókhálózás. Volt kijelölt dohányzó rész, én ezt használtam, de jó pár vendég, aki IQOS-t használ ott szívta, ahol jól esett neki. A személyzet közül senki nem szólt, hogy ez tilos, pedig jó lett volna. Összegezve, nem biztos, hogy még egyszer ezt a szállodát fogom választani.
2021. augusztus 23.a párjával járt itt 55Tegnap ismét ott jártunk, és nem csalódtunk! Ahogy leültünk, egy kedves hölgy pincér megjelent, és már vette fel a rendelést. Az italokat kihozták, és nemsokára jött a leves, ami nagyon ízletes volt. A főételre sem vártunk sokat. Nagyon kedves gyors személyzet, és ízletes hatalmas adag ételek!
2021. április 26.egyedül járt itt 55Nem olyan rég költöztem a XVI. kerületbe. Nem messze tőlünk található a hely. Többször jártam arra, de mivel zárás volt, nem mentem be.
Két hete bementem, igaz csak elviteles kiszolgálás volt, de nem csalódtam. Az étel mennyisége, minősége kitünő.
Két napja rendeltem egy két személyes tálat, hárman alig bírtuk meglenni! ! !
A kiszolgálásban sem találtam hibát, kedvesek, segítő készek.
2020. október 18.a párjával járt itt 55Most értünk haza, de mennénk vissza! A személyzet kedve, mosolygós. A szoba kényelmes, az ételek finomak és elég jó adagok A wellness részleg kulturált, főleg, hogy van felnőtt részlege.
Wellness Hotel Katalin válasza
Nagyon örülünk, hogy kiválónak találta szállodánkat! Köszönjük!
2022. szeptember 18., Wellness Hotel Katalin, vendégkapcsolati manager