2024. november 11.a párjával járt itt 55Vacsorázni voltunk a férjemmel. Nagyon kellemes hangulata van a helynek, a kiszolgálás gyors és jó volt. Az ételek finomak voltak, az italok is ízlettek. Bátran ajánlom bárkinek.
2021. július 10.barátokkal járt itt 55 Többször voltam már a Szúnyogvár étterem vendége és mindíg nagyon meg voltam elégedve vele. Imádom a hangulatát a helynek, a pincérek kedvesek, a kiszolgálás gyors. Eddig ebben az étteremben ettem a legjobb ételeket, nagyon finomak a levesek és a főételek is, a desszertek nagyon finomak. Az adagok nagyok, jól lehet lakni velük.
Az étterem mindíg tiszta, kellemes hangulatú. Mindenkinek ajánlani tudom, nem csak az ételeket, hanem az italokat is. Ideális családoknak, baráti összejövetelekre, vagy csak ha arra jár az ember és megéhezik. Külön tudom ajánlani a több ízben választható limonádéjukat is, amiből nagy örömömre cukormentes változat is kapható. Összességében imádom ezt az éttermet a hangulata, az ételeik és a kiszolgálás miatt is.