2018. október 21.a párjával járt itt 35 Nagyon szép a parkja. A szoba is szép, igényes, tiszta. A Wellnessben a viz hőmérsékle 2000%, hogy max 25-27 fokos volt, a kiírt 30-32 helyett. A finn szauna nem ment feljebb, 67 foknál, ami jelezve is lett. Ezt a hibát nem hárították el 3 nap alatt. Lehetne akár kint is valami meleg medence hűvösebb időkre.
A szauna után nem tudtuk mártózni merülő medencében. Az étteremben szombaton nem tudtunk ebédelni, mert rendezvény volt, és több mint 1,5 órát kellett volna várnunk. Vacsorára rántott ételek voltak, nálam a vacsora könyebb étel. Vega és gluténmentes ételből nem volt igazán választék. A reggeli viszont nagyon jó volt. Ha ezeken a hibákon átsiklunk, akkor viszont jó hely, pihenni, családoknak, pároknak kiváló. Egyik hiba sem volt olyan, amit ne tudnának egy kis odafigyeléssel orvosolni. Viszont ár\érték arányban szerintem kicsit drága, a kis wellness részleg miatt.