2022. június 16.gyerekekkel járt itt 55Ugyan csak egy pizzára és sörre tértünk be a Géza Konyhájába, jól döntöttünk. A hely már messziről hívogat kellemesen kialakított teraszával ami közvetlenül a vízre épült. Az étel kiváló volt, vékony tésztás olasz pizza ahogy szeretem. A kiszolgálás pörgős, jó hangulatú, az árak is teljesen rendben vannak, így kell ezt csinálni!
2020. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 45A Szeleta Hotelben szálltunk meg, így betértünk ide ebédre. Reméltük, hogy nyitva van, mert nagyon kevés mozgást lehetett látni a szomszédból és ha nem volt vendég, korán bezártak. Mivel egyedül voltunk az étteremben, hamar megkaptuk amit rendeltünk. Hatalmas adagok vannak, így csomagoltatnunk kellett:) Az ételek egyébként finomak, de azért senki ne várjon különleges élményt. Ha úgy vesszük ebből meg is vacsoráztunk, nagyon megérte!
2020. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 45 Betértünk a barátainkkal és gyerekekkel egy könnyű vacsorára. A teraszon foglaltunk helyet, kellemes volt a kora nyári időben. A szokásos rántott sajt nem maradhatott el lányom részéről. Párom és én lazacot ettünk spárgával, tökéletes volt. A hamburgerre sem volt panasz a barátaink részéről.
A mosdó rendezett és tiszta volt, a pincér rendben tette a dolgát ahogy kell. Máskor is betérünk!
2020. szeptember 7.gyerekekkel járt itt 45 Lakosztályt foglaltunk, rendben volt. A környezet és a tisztaság is megfelelő. A reggeli minden alkalommal jól esett, nem lehet rá panasz. Ami viszont szembe tűnő, hogy az egész hotelre ráférne egy felújítás, legalábbis a medence oldali épületre mindenképp, a másikban nem voltunk. A fa korlátok korhadnak mind az erkélyeken, mind a patak mellet.
Az erkélyen gusztustalan műanyag szék éktelenkedik abba épeszű ember bele nem ülne. A járólap sok helyen feljött, mozog, vagy levált a lépcsőn. A játszótér lerozzant. A medence jó dolog, de jéghideg a víz és kicsi. A napágyba egyszer feküdtem bele de szétesett. A szauna frankó, de szólni kell, hogy kapcsolják be és így csak 75 fokra képes felmelegedni. Kis odafigyeléssel remek hotel lenne újból.
2019. július 26.barátokkal járt itt 45 Ha a környéken élsz, vagy átutazóban vagy, ki ne hagyd ezt a helyet! Persze ha szereted a jó sört! Szerintem az ország egyik legjobb kézműves sörét állítják itt elő. Baromi nagy a választék, mindenki megtalálja a saját ízlését. A söröző is klassz, megfelelően nagy! Voltam már, mikor legénybúcsút tartottak.
Elvitelre mérnek ki 2 literes palackokban a választott sörből, szóval aki kocsival van az se bánkódhat. Picit drága, de ez relatív, a minőséget meg kell fizetni, nincs mese:)
2019. július 26.családjával járt itt 35Egy ismerősünk ajánlotta ezt a helyet. Békésszentandrás felől érkezve rögtön Szarvas előtt a főút mellett található, nem lehet eltéveszteni. Mindenfélét rendeltünk, de semmi nem volt nagy szám, meg lehetett enni. A kiszolgálás átlagos, semmi különös. Ami jó, hogy klassz környezetben van, de amúgy felejtős étterem, nem hiszem, hogy többször menni fogunk.
2019. július 22.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes, kulturált hely. Az ár elfogadható, az étel rendben volt. Mindannyian rántott sajtot ettünk, szóval több ételről nem tudok nyilatkozni, de ez jó volt és ami meglepett, hogy pillanatok alatt megkaptuk. A tisztaság kiváló, a mosdó illatos és tiszta. A fecskékre nagyon vigyáznak, a mennyezeten több fészek is van, de profin megoldva, hogy ne zavarja a vendégeket.
Ami fura volt, hogy fizetéskor a kasszához kell menni, de nem zavart egyáltalán. Lehet fizetni szép kártyával is. Menni fogunk még!
Kihagyható
2019. július 22.gyerekekkel járt itt 25A vendégszámhoz képest kicsi a terület, kevés a medence, konkrétan tömegnyomor van. Már tavaly is ki akartuk próbálni, de az utcáig állt a sor. A büféknél 1 órás sorban állás. Családi kedvezmény szánalmas, 2 felnőtt 1 gyerek. . . ha több gyerek van nekik már külön jegyet kell venni. Ha ki akarsz menni a strandról fejenként 700Ft, ha pl. kint ebédelnél egy étteremben. Csúszda nevetséges.
2017. április 25.gyerekekkel járt itt 45Találomra néztük ki ezt az éttermet és nem csalódtunk. Korrekt beltér, de van kinti rész is természetesen. A finoman elkészített ételek udvarias kiszolgálással párosulnak. Vacsora (vagy ebéd) után pedig csodálatos zöld környezetben le lehet mozogni a kaját egy jó sétával, ugyanis a ligetben van, valamint a Köröshöz is elsétálhatunk ami 2 perc, vagy pedig ott az uszoda a közvetlen közelében.
2016. augusztus 3.a párjával járt itt 55Egy ideje készültünk már kipróbálni a Nádfedeles Csárdát, a hétvégén sikerült. Népszerű a hely, éppen befértünk, volt még egy szabad asztal a kirakott megtelt tábla ellenére. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek kiválóak, hatalmas adag, szinte lehetetlen megenni, így vittünk is haza belőle:) A kiszolgálás dicséretes és az árak is nagyon jók. Gyakori vendégek leszünk.