2016. június 1.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem volt szerencsénk a Pingvin étteremmel sajnos, pedig jókat írnak róla. A hely maga semmi extra, átlagos étteremnek tűnt a beltér, de mivel zsúfoltnak éreztük bent, kiültünk a kinti részre. A felszolgálással nem volt semmi probléma, de az ételekkel annál inkább. A halászlé annyira sós volt, hogy képtelenség volt megenni.
Ízre átlagos, sokkal jobbakat ettünk vagy csináltunk már mi is ennél. Én lazacot kértem, bár ne tettem volna. Kaptam 2db patkó alakban felvágott (mint a ponty) lazacot ami tele volt szálkával. Az öntet rajta túl sós volt, ezért lekapargattam, mert csak elvett a lazac ízéből, nem hozzátett. Sokan kiemelték az ételek mennyiségét, ami valóban rendben volt, de a minőségben, ízekben csalódtunk.
2016. május 23.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagy reményekkel ültünk be a One Bit pizzériába, ami közvetlenül a szállodánk mellett helyezkedett el. Én pizzát kértem, párom hamburgert. Jó illatok jöttek ki a konyhából így gondoltam minden OK lesz. Sajnos a pizzám olyan volt, mint egy melegszendvics, a sok sajttól nem lehetett más ízt érezni, mozzarella helyett sima trappista volt csak rajta, de abból túl sok.
Ráadásul nem is azt kaptam amit szerettem volna, foghagymás tejfölös alap helyett sima besameles volt, ami még csak nem is hasonlít. Az étlapon jól hangzott a "Grillezett hamburger" viszont amit kihoztak az egy sima mezei hamburger. Van még hova fejlődni.
2016. május 19.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Komáromi ottlétünk alkalmával betértünk az ittjártam. hu-n első helyre értékelt Vámház Fogadóba. Szépen felújított kívül-belül, nagyon kulturált összkép fogadott minket. A rossz idő ellenére is sokan voltak, igaz pünkösd hétvége volt. Én halat kértem, párom szárnyast, nagyon hamar megkaptuk.
Az öntet volt számomra a legfinomabb de összességében rendben voltak az ételek, viszont semmi extra. A hangulatot fel lehetett volna dobni valami halk zenével, mert csak a többi vendég csörömpölését lehetett hallani. . .
2016. május 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Meglátogattuk a komáromi gyógyfürdőt és a Hotel Forrás-ra esett a választásunk. Kellemes kis hotel, kedves személyzettel, finom, változatos és bőséges reggelivel. A legjobb dolog, hogy közvetlenül át lehet menni a gyógyfürdőbe ami a szálloda vendégeinek ingyenes. A mi szobánk konkrétan a fürdő szabadtéri medencéire nézett ahol éppen gyerek vízilabda mérkőzéseket játszottak.
Félpanzió sajnos nincs, talán ez az egyetlen negatívum, meg ha nagyon kukacos akarok lenni akkor azt mondanám, hogy túl sok a művirág dekoráció ami már nem feltétlenül ízléses. Ezt leszámítva mindenképpen ajánlom, kellemesen kikapcsolódtunk!
2016. április 21., kollégákkal járt itt 35 A kifőzdékről nekem mindig az átlagosnál nehezebb, zsírosabb ételek jutnak eszembe ahol a sült krumpli tocsog az olajban és puha. Na a Kukta Szaki Falatozó szerencsére nem erről híres. Minden frissen készül, jó ízesítéssel, rendes adagokkal, hatalmas választékkal és kedves kiszolgálással.
Az ára is rendben van, egyedül a kinézetre tudnám azt mondani, hogy ráférne már egy kis felújítás, mert eléggé leharcolt a hely, de a betérő jómunkásembereket leginkább a finom kaja érdekli, és az megvan:)
2016. március 22.a párjával járt itt 55 Gyorsétterem jellegű a hely, viszont frissen, a rendelést követően készítik el az ételeket az ember orra előtt. Ez már egy jó pont. Tésztákat ettünk, kifogástalan volt és elég hamar el is készítették. Az étterem berendezése ízléses, kellemes hangulatú, asztalok és bárszékes pultok is vannak egyaránt.
Ha egy gyors könnyű ebédet szeretnénk akkor viszonylag olcsón ki lehet jönni. Érdemes kipróbálni!
2016. március 4., kollégákkal járt itt 45Hasonló mint a Szeráj, csak ez talán egy picivel még jobb is. A hely kisebb ugyan, de mindig pörög a kiszolgálás, hiába vannak sokan ebédidőben, kibírható a várakozási idő. 750Ft a kebab(gyros) pitában, aminél van olcsóbb is, de a minőség kiváló. Egyébként megtalálható minden földi jó ami az ilyen éttermekben elő szokott fordulni. Havi 1-2 alkalommal örömmel szoktam igénybe venni.
2015. augusztus 12.a párjával járt itt 55 Moziba menet pillantottam meg a hatalmas fényreklámot, melyen a BURGER HOUSE felirat úszott hatalmas piros betűkkel. Ha ez nincs, talán észre sem veszem a helyet amely az emeleten található. Másnap meg is látogattuk. Szolig egyszerű hely, az étlap sincs túlkombinálva, bár úgy néz ki hamarosan a pizza is felkerül a menüsorra.
Tortillákat is lehet kérni, de mi burgert mentünk enni. Nem csalódtunk, nagyon jó ízesítésű friss alapanyagokból készült ételeket kaptunk. A sokféle ízesítésű limonádé is bejött, nagyon citrusos frissítő élmény volt a kinti kánikula után. Érdemes betérni!
2015. június 1.gyerekekkel járt itt 35 Kellemes sétálgatás után betértünk ide ebédelni. Sajnos a kinti részen már nem volt hely, ezért a benti részen foglaltunk helyet, ezzel sem volt semmi probléma. A pincérnő hamar felvette a rendelést, viszonylag hamar meg is jött az étel amire semmi rosszat nem tudok mondani. Többfajta többszemélyes tálakat lehet kérni, mi is választottunk egy 3 személyest.
Sült csirke finom puha jól átsült, a bőre ropogós ahogy kell. Az adagok nem kicsik, jól lehet velük lakni rendesen. Egyetlen negatívumot tudnék csak mondani, hogy a számlába alapból beleszámolják a felszolgálás díját (10%) amit nagyon nem szeretek. Viszont lehet SZÉP kártyával is fizetni.
2015. május 22.egyedül járt itt 45Tipikus, ebédidőben a munkahelyről kiszaladós hely. Elég népszerű a környéken, általában sokan vannak. A kiszolgálás rugalmas, jól halad, mivel többen állnak a pult mögött. Többféle főzelék, levesek és főételek közül lehet választani és persze napi menü is van. Az ételek minősége állandó, finom az ízesítés. Az ár is elfogadható, teljesen rendben van.