2013. október 22.a párjával járt itt 55 Először próbáltam ki a sushi ételeket és ezt nem máshol, mint a bambuszligetben volt szerencsém meg(t)enni. A japán minőség nem csak az autógyártásban csillan meg, hanem az ételekben is. Na persze ehhez kell egy jó szakács, szerencsére itt adottak voltak a feltételek, ugyanis mind az étel, a felszolgálás és maga a hely is kiváló volt.
Bátran ajánlom mindazoknak akik a szokottól eltérőre vágynak, de azoknak is akik már jól ismerik a japán konyhát.
2013. szeptember 19.barátokkal járt itt 55 Szeretem ezt a helyet, de úgy néz ki mások is, mert nem mindig lehet bejutni asztalfoglalás nélkül, főleg este. Hatalmas és finom ételeket készítenek, a hely hangulatos, a Mammut mellett található. Egyik kedvencem a brassói, hatalmas fatányéron kapjuk isteni választás kápisaliva és sörrel.
Nálunk nagyobb termetű embereken is kifogott már az adag, ilyenkor csak mosolygunk egyet:)
2013. szeptember 18.a párjával járt itt 55 Feleségemmel látogattunk el Gyulára kikapcsolódni és az interneten néztük ki ezt a szállást. Csak jókat tudok mondani, a ház hatalmas, a szobák szépek és tiszták, a kert rendezett a tulaj kedves, az ár korrekt és még a várfürdő is közel van, gyalog pár perc séta. Látszik, hogy foglalkoznak ezzel az egésszel.
Étkezést nem kértünk, szóval arról nem tudok nyilatkozni, viszont ajánlom mindenkinek a Csigaház Panziót!
Csigaház Panzió válasza
Kedves "Rigodon" !
Boldoggá tesznek dícsérő szavai, remélem, még találkozunk...
Üdvözlettel: Krankovicsné Metz Erzsébet
2013. október 8., Krankovicsné Metz Erzsébet, tulajdonos
2013. szeptember 17., kollégákkal járt itt 45 Többször megfordultam már a Lancelot-ban. Természetesen az első találkozás volt a legnagyobb élmény az újdonság ereje miatt. Kollégákkal látogattunk el egy hatalmas zabálás céljából. A társaság nagy része a lakomákat próbálta ki, én személy szerint a "szarvas legjavát palástba burkolom" fantázia nevű étel nyerte el a tetszésemet.
Senki sem panaszkodott (csak arra, hogy mennyire dugig van), nekem is maradandó élményt nyújtottak a finomságok. Azóta betértünk már családdal, rokonokkal, mindenkinek tetszett. Sajnos az ár elég húzós és azóta még emelkedett is egy picit. Viszont figyelmesség, hogy aki aznap ünnepli születésnapját, kap egy 5000Ft-os ajándékot amit leehet egy következő alkalommal. Egyszer mindenkinek ki kell próbálni!
2013. szeptember 16., kollégákkal járt itt 45 Népszerű török gyorsétterem óriási választékkal. A hely hatalmas, sok a férőhely, de kell is, mert ebédidőben öznölnek a helyiek. Én is gyakran járok ki ide munkanapokon ebédelni, mert kifejezetten jó minőségű friss, finom ételeket készítenek.
Kezdve az alapnak számító kebaboktól a török pizzán át a sokféle salátáig na meg persze a különféle desszertek, köztük a baklava, minden megtalálható. Gyors és kedves a kiszolgálás, a tisztasággal sincs különösebb gond, bár egyszer láttam egy csótányt, de ez az egyetlen negatívum amit mondani tudok.
2013. szeptember 13.gyerekekkel járt itt 55 Egy ünnepi alkalommal gondoltuk ellátogatunk ide egy jó steak vacsorára. A hely egyszerűen tökéletes. Isteni falatok vaj puha steakek, figyelmes, kedves kiszolgálás. A wellington-ra szerintem még Gordon Ramsay is elismerően bólintana. A környezet is megnyerő, bent mindenféle western és indián cuccok, díszítések.
Második alkalommal már a kinti részt próbáltuk ki ahol súlyos tömör fa asztalok és székek tették egyedivé a helyszínt. Az utóbbi idők legnagyobb meglepetése számomra.
2013. szeptember 11.a párjával járt itt 45 Remek étterem Csepel egyik csendes utcájában. Néhány éve volt valami váltás, lecserélték a személyzetet, azóta jobb lett, nőtt a kiszolgálás színvonala. Az ételeket kibővítették japán sushi konyhával, amit volt alkalmam kipróbálni, igen ízletes és a látvány sem utolsó.
Az árak is elfogadhatók, a hátsó rész pedig tele van vízi növényekkel és egy kis tavacskával ami nagyon feldobja a látványvilágot. Érdemes kipróbálni.
2013. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 35 Szüleim ajánlották ezt a szállodát, többször voltak ott és jókat mondtak róla. Nos, mikor mi mentünk, nem tapasztaltuk az általuk leírt jó dolgokat. Kezdem azzal, hogy a szálloda parkolójában fizetni kell, nem is keveset. Szerintem ez egy lehúzás. Akkor már inkább építsék bele a szoba árába úgy nem tűnik ekkora pofátlanságnak.
Még szinte be sem léptünk, a recepciónál félrehívott minket egy öltönyös ember, hogy ajánlana nekünk egy hatalmas akciót, ha befizetünk egy nagyobb összeget most, akkor ennyire meg annyira jól járunk ha legközelebb jövünk. Már bocs, de mikor az ember megérkezik, (mi Budapestről) nem arra vágyik, hogy ezzel zaklassák, hanem, hogy minél hamarabb megkapja a szobáját. A szobák jók voltak a környezet szép. A fürdőköpenyek lyukasak, szakadtak, a wifi-ért fizetni kell, ha jól emlékszem valami 4000Ft-ot. Ennyiért egy havi internetet kap az ember. Értem én, hogy konferenciákat is rendeznek a szállodában, de nem mindenki azért megy oda. Reménykedtünk, hogy a wellness jó lesz. Sajnos a jakuzzi vize hideg (langyos) volt és miután megemlítettük akkor sem történt semmi. Másnap sem. Az infraszaunáért szintén fizetni kell. Van konditerem is na azon látszik, hogy egy forintot nem költöttek rá évek óta, ráadásul beázott a tető és folyt be a víz. Az ételekkel szerencsére nem volt semmi baj, bőséges volt, finom volt. Az étkező helység viszont tényleg szűkös egy kicsit, ezért másnap inkább később mentünk vacsorázni, mikor többen már befejezték. Mikor elmeséltem a tapasztalataimat a szülőknek alig akarták elhinni. Azóta ők is voltak és ugyan ezeket tapasztalták. Sokat romlott a színvonal. Nem hiszem, hogy vissza térünk a Fagus-ba valaha. . .
2013. szeptember 10.barátokkal járt itt 55Egyik kedvenc éttermem, finom ételekkel isteni pizzával és kedves kiszolgálással. Ha a Balaton déli partján járok, mindig beugrom a családdal vagy barátokkal. Főleg a kinti rész hangulatos, de belül is korrekt az összkép. Ajánlott minden korosztály számára aki szeretne egy jót ebédelni vagy vacsorázni kellemes, nyugodt környezetben. Remélem hamarosan újra a vendégük lehetek!