2016. augusztus 27.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Amikor előzetesen kerestem a látnivalókat Gyulán, teljesen véletlenül fedeztem fel a cukrászdát. Élőben is nagyon el van dugva, de mindenképpen érdemes elmenni és megnézni/megkóstolni. Az ingyenes cukrász kiállítás is klassz, főleg hogy a régi szobában le lehet ülni sütizni/fagyizni. A fagyik igazán különlegesek, nem a megszokott ízek.
Sajnos a két nap alatt csak 2-2 fajtát tudtam megkóstolni, így ide még vissza kell mennem :-)
2016. augusztus 27.egyedül járt itt 45 A szálláshely félpanziós szolgáltatását itt lehetett igénybe venni. A két reggeli közül az egyiket étlapról lehetett választani, másnap viszont a pincér mondta, hogy szabad rablás van a kipakolt ételek közül. A vacsora is korrekt volt, nem szabad csúcsgasztronómiára számítani, de az árak is eszerint vannak becélozva.
Van kiülős rész is, szerencsére nem nagy a forgalom, így ez is kellemes. Összességében egy jó hely, így ha nincsenek hatalmas elvárásai az embernek akkor nagyon jókat tud itt enni.
2016. augusztus 27.egyedül járt itt 55 Egy utazási utalványomból kimaradt még egy kis pénz, amit gyorsan el kellett költeni, így jutottam az Amfora Apartmanba. A ház jól megközelíthető, a személyzet segítőkész. A parkoló 1 utcával arrébb van egy őrzött területen. Az étterem 5 perc sétával érhető el, a félpanzió itt vehető igénybe.
A szoba jó tágas, van hozzá pici erkély, egy étkező és egy fürdő. Klíma is van, amiért nem kellett fizetni. Délelőtt a szauna üzemel, délután a masszázsmedence, ezek klasszak. Van játszótér az udvaron. Egyedüli negatívum a nagyon puha ágy volt.
2016. március 19.egyedül járt itt 55 A március 15-ös hosszú hétvégén csak egy 1éj/2napos pihenés fért bele az időmbe, így egy nagyon eldugott szálláshelyet kerestem, ahonnan gyalog is jól be lehet járni a környéket. A panzió fekvése tökéletes, kellően el van dugva az erdőben, így nagyon jó a levegő, és csend van. A Nagy-Hideg-hegy 8-10km-re fekszik, ideális délutáni túra.
A panzió rendezett, az ételek finomak, a szobák kényelmesek (talán tavaly lettek felújítva), így összességében mindenkinek ajánlom. Nagyon sok gyerek van a kisvasút miatt a panzióban, ezért családosoknak is ideális. Van szauna a telek végében, ez külön térítés ellenében vehető igénybe.
2016. március 19., kollégákkal járt itt 55A hosszú hétvégén egy régi kedves kolléganőmmel töltöttem Szentendrén egy fél napot, és mindenképpen tervben volt egy lángos a sikátorban. Sajnos az a lángosos nem volt nyitva, de helyette felfedeztük a Fantázia éttermet a Duna parton. Nagyon klassz hely, van egy üvegház&faház jellegű kiülős része is, hihetetlen hangulatos a hely, csak ajánlani tudom mindenkinek! A pincérek gyorsak, a mosdó tiszta, az árak nem elrugaszkodottak.
2016. január 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nyereményjátékon nyertem egy kupont amit végül a visegrádi Patak Park Hotelben használtunk fel. Superior szobát kértünk, ez kellemesen nagy volt, és fürdőkád is van, nem csak zuhanykabin. A vacsora tökéletes volt, 2 leves, 3 főétel és 2 desszert közül lehetett választani, amit ettünk, minden finom volt.
A reggeli a szokásos svédasztalos reggeli. Mind a finn, mind az infraszaunából rá lehet látni a hegyekre, ez nagyon klassz! A szabadtéri jacuzzi sajnos elromlott, így a langyoska vize miatt nem tudtuk használni. Volt PS3, de a kontrollerek le voltak merülve, a személyzet pedig nem tudott segíteni, hogy hogy kell beüzemelni, így egy idő után már nem is próbálkoztunk a játékokkal. A csocsó és a pingpong ellenben klassz volt :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom, egy nagyon szép szállodáról van szó ami még épp nem drága, de már nagyon igényes és szép.
2015. december 25.egyedül járt itt 55 Teljesen véletlenül fedeztem fel a Kolbicét Kecskeméten, elég eldugott helyen sikerült éttermet nyitniuk. Még soha sem ettem ilyen helyen, így a kedves pultos lányra bíztam, hogy adjon valami finomat. Kaptam 3-3 pici kolbászt egy klassz kúp alakú buciban, többféle szószt, pirított hagymát, sajtszószt, mindezt 990Ft-ért.
Irtó finom, mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem csöpög úgy, mint egy hamburger, a mellékelt kis pálcikával egész kulturáltan meg lehet enni. Ahogy láttam, most már van halas kolbászuk is, a napokban is ki kell, hogy próbáljam :-)
2015. október 28.barátokkal járt itt 55 A barátokkal kerékpártúrán voltunk a Mátrában, ahol útba ejtettük Galyatetőt, mivel mindenképp meg szerettük volna nézni a néhány hete átadott Turistacentrumot. A hely nagyon igényes, modern és átgondolt. Az udvaron kerékpármosó, bent sok ingyenes mobiltöltő, mikrohullámú sütő, mosogató is várja a turistákat.
A bisztró rész klassz, 3 féle sütijük volt, ebből csak a szilvásat kóstoltam, de az isteni volt. Mindenkinek ajánlom a Turistacentrum éttermét, mert nem fogja megbánni!
2015. október 28.barátokkal járt itt 55A hétvégén a barátokkal a Mátrában túráztunk, ahol útba ejtettük a híres Vidróczki csárdát. Kívül-belül hangulatos hely, nagyon közel a mátraszentistváni síparkhoz. A teraszon hintaágy várja a betérőket. A fahéjas palacsintájuk nagyon finom, bár mi délután voltunk ott, így időbe telt, mire megérkezett a rendelésem. Az árak rendben vannak, a kiszolgálás udvarias, csak ajánlani tudom!
2015. október 28.barátokkal járt itt 45 A barátokkal a hétvégén a Mátrában túráztunk és útba ejtettük Hollókőt is. A Vár Étterem jó választásnak tűnt, így oda ültünk be ebédelni. Hollókői bablevest és Káposztás sztrapacskát rendeltem: a bableves nagyon finom volt, ezt csak ajánlani tudom. A sztrapacska viszont langyosan érkezett, és ízre sem volt kiemelkedő.
Nem volt rossz, de az igazi szlovák sztrapacskát sajnos meg sem közelíti. Ennek ellenére ajánlom a helyet, mert a leves finom volt, és a többiek a sztrapacskákat kivéve meg voltak elégedve az ételekkel.