2015. október 28.egyedül járt itt 55Hétfőn kiszaladtam szaunázni egyet a Kecskeméti Fürdőbe, de végül úgy ott ragadtam, hogy végül beültem ebédelni a fürdő gyorséttermébe. 6-7 féle étel volt, végül rántott sajtot kértem sült krumplival és majonézzel, amit nem bántam meg. Persze nem egy gourmet ételkölteményre kell gondolni, de 1200Ft-ért teljesen rendben volt. A személyzet kedves, az árak rendben vannak.
2015. október 18., kollégákkal járt itt 55 A céges tréningünk idén bikácson A Zichy Park Hotelban volt, így adta magát az alkalom, hogy végig a hotel éttermében együnk. A reggeli választékos is friss volt mindig. A rántottáért jár a hatalmas pirospont, hogy nem tojásporból, hanem valódi tojásból készült, ez nem mindenhol evidens.
Az ebéd is finom volt, 2 féle leves, 2-3 féle főétel, 2 féle desszert. Amikor ott jártunk, akkor épp esküvő volt az étteremben, így az egyik ebédet a konferenciaterem előtt szolgálták fel, nagyon kedvesek voltak. Vacsorára szalonnát sütöttünk hozott alapanyagokból, de amikor szükségünk volt bármire, azonnal kaptunk az étteremből. Csak ajánlani tudom az éttermet!
2015. október 18.családjával járt itt 55Az uszodából hazafelé estem be a kínaiba, ahol szerencsére most is féláron volt az étel. Két fél adagot vettem: egy jóasszony ragut és egy fűszeres halat. A ragu rendben volt, igazából semmi extra, de finom volt. A halról nem derült ki, hogy milyen, gyanítom, hogy ennyi pénzért csak pangasiust kap a vevő. Mindezért fizettem 500Ft-ot, ami kárpótolja a gyengébb alapanyagokat.
2015. október 18., kollégákkal járt itt 55A céges rendezvényekre szoktunk innen szendvicset rendelni, és eddig sohasem volt rá panasz. A héten kicsit túlrendeltük magunkat, és kénytelen voltam megenni a kimaradt sajtos szendvicseket :-) Isteni finom, annyira szépen vannak feldíszítve a szendvicsek, hogy az ember azonnal az összes fajtát meg szeretné kóstolni. A kedvencem a halas a pici citromkarikával.
2015. október 18.egyedül járt itt 55 A héten az egyik kolléganőm rendelt egy gyros tálat a Mamma Miából, ami annyira jól nézett ki, hogy másnap én is rendeltem egyet. Ez már kevésbé volt szép :-/ Nem sok hús volt benne, egy pici salátalevél rá volt hajtva a krumplira, icipici szósz, mindez egy 2/3 literes fagyisdoboz méretű műanyag edényben.
Nem volt rossz, és mivel előtte már ettem mást, így jól is laktam vele, de 1120Ft-ért gyengének tartom.
2015. október 18., kollégákkal járt itt 55A céges tréningünk idén a Zichy Park Hotelban került megrendezésre. Szempont volt a csendes, nyugodt környezet, és hogy ne egy városközpontban legyen a szálloda. A szobák rendezettek és tiszták voltak. A szauna nem mindig működött, de miután ezt jeleztük, időben bekapcsolták. Van egy picike beltéri medencéje egy kicsit nagyobb kültéri. A szálloda klassz, bár érezni, hogy nem a wellness rész a hangsúlyos.
2015. október 18., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A céges tréning után a szekszárdi városnézés közben ültünk be a Szász Étterembe ebédelni. A felszolgálók nagyon kedvesek és figyelmesek, az ételek kiemelkedően finomak és dekoratívak. Bármilyen extrém kérést is azonnal megoldottak a pincérek, csak dicsérni és ajánlani tudom az éttermet.
Maga az étterem egy hangulatos pincének van berendezve, ez nagyon klassz. A mosdó rendezett, tiszta.
2015. október 8., kollégákkal járt itt 55Két régi nagyon aranyos kolleginámmal ültünk be kávézni egyet és megbeszélni az élet nagy dolgait. Hosszas vacillálás után mexikói tejes kávét kértem a fahéj miatt. Isteni finom volt, bár folyamatosan láttam a pulton a többi elkészült kávét is, így azt hiszem vissza kell még mennem azokat is kipróbálni :-)
A kávézó klassz, talán az egyetlen hátránya, hogy csak ~10 ülőhely van bent és további 15 szék kint.
2015. szeptember 29., csoporttal járt itt 55 A nyelviskola utolsó órája után kerestünk egy klassz helyet a közelben, ahol meg tudjuk lepni magunkat valami finomsággal. A Jakó még épp nyitva volt az este, így ide ültünk be. Egységesen az év tortáját, Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltortát kértünk, ami isteni finom volt!
A személyzet fiatal és nagyon kedves, maga a hely bár nem nagy, de nagyon rendezett, kellemes hangulatú. Az asztalon virág és mécses, tényleg nagyon klassz hely, csak ajánlani tudom!
2015. augusztus 28., kollégákkal járt itt 45 A kollégáimmal már nagyon régen kinéztük magunknak ezt a helyet, így végül egy szerdán munka után beültünk beszélgetni egy kicsit. A milkshake annyira csábító volt, hogy gyorsan rendeltem is egy erdei gyümölcsöset. A kb 10 féle milkshakeből csak a töredékében van igazi gyümölcs, a többség aromából készül.
A limonádénál szintén hasonló a helyzet. A milkshake nagyon finom volt, tényleg akkor és ott készült. A hely divatos, kellemes, bár nem olcsó, de alkalmanként belefér.