2015. augusztus 28.a párjával járt itt 55 Az első randi alkalmával ültünk be a kecskeméti Cafe Frei kávézóba, amit azóta is emlegetek, annyira klassz volt. A kávézó nagyon hangulatos, tényleg lenyűgöző és magával ragadó a berendezés. A kávé hihetetlen finom, sok-sok kókusztejjel, pont úgy, ahogy szeretem.
A kiszolgálás udvarias, a hely kellemes, nem az a klasszikus hangos, beszélgetésre alkalmatlan kávézó, hanem inkább egy szép, csendes elvonulós hely. Ajánlom mindenkinek!
2015. augusztus 28., kollégákkal járt itt 55A pizzéria kínálatában megjelent 5 új pizza, most sikerült rajtuk végigérni. A sütőtökös pizza amennyire bizarrul hangzik, annyira finom! (paradicsom alap, sütőtök, bébi spenót,feta, bacon kocka,lila hagyma, mozzarella)
Pont annyi sütőtök és spenót van rajta, hogy ne vigye el teljesen a pizza ízét rossz irányba, viszont kellően zamatos és zöldséges. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne valami újat kipróbálni.
2015. július 14.a párjával járt itt 55 Nagyon aranyos, hangulatos és családias a szálláshely. Bár a sok búzatábla közt nehéz volt megtalálni, de maga a hely egy igazi gyöngyszem az Alföldön. Szép tágas füvesített udvar, játszótér, 2 pici faház, kilátó, horgásztó, kemencék, minden adott ahhoz, hogy az ember egy picit kikapcsolódjon. Ár/érték arányban verhetetlen.
Lehet grillezni, bográcsozni, a tulajdonosok nagyon közvetlenek és segítőkészek.
2015. július 6., kollégákkal járt itt 55A kolléganőmmel közösen rendeltünk pizzát az Itáliából, a nagy melegben úgysem tudtunk volna megenni egy egészet. Szardellás, kapribogyós pizzára esett a választásunk, amit nem bántunk meg. Hihetetlen finom volt, sok feltéttel, kellemesen vastag tésztával. Picivel 12 előtt megjött az ebéd, de annyira kellemes illata volt, hogy nekiestünk és percek alatt eltüntettük. Ajánlom mindenkinek, most épp akciós (1290Ft).
2015. július 6.a párjával járt itt 55 A hétvégén a párommal elmentünk a Skót & Joe bácsiba vacsorázni. Régebben már voltam itt, akkor kellemes emlékekkel távoztam, ez most sem változott. A hely klassz, ~5körül még nincsenek is sokan, van asztal. Tenger gyümölcsei spagettit ettem, de majdnem kifogott rajtam a hatalmas adag.
A párom egy kis adag rokfortos csirkemellet evett bucival, neki a kis adag is soknak bizonyult. Van külön dohányzó rész a kertben. A mosdó tiszta és rendezett. Csak ajánlani tudom!
2015. június 21.a párjával járt itt 55 Bő 1 év után ismét visszatértem a Veyronba, de most ezúttal a barátnőmmel. A hely pont ugyanolyan hangulatos, mint amilyen régen is volt, a süti választék megcsappant, a csoki kínálat pedig sajnos teljesen eltűnt :-( Mindkét süti finom volt annak ellenére, hogy érződött, hogy nem egy órája lett kész. . .
A kiszolgálás udvarias, a hely nagyon tiszta és klassz, mindenkinek ajánlom, aki nem szereti a pörgést. Amikor ott voltunk (hétvégén késő délután), akkor rajtunk kívül nem volt más vendég.
2015. május 10.a párjával járt itt 55 A hétvégén egy kiadós túrázás után akartunk elvitelre venni valamilyen laktató ebédet, így beugrottunk az El Bandiba. Talán a legjobb ár/érték arányú Jenki Steak Tortillát választottam, (tejföl, fűszeres ketchup, sajt, husi, káposzta, ubi), mindez csak 600Ft volt! Hatalmas adagot adnak, a végét már alig tudtam megenni.
Minden friss, nem patikamérleggel mérik ki a sajtot, hanem egy nagy marékkal tesznek bele. Elvitelre kértük, de tálcán kaptuk, majd amikor ezt szóvá tettem, azonnal szó nélkül csomagolta el. Csak ajánlani tudom!
2015. május 10.barátokkal járt itt 55 A gimnáziumi ballagás után ültünk be a szűk családdal és barátokkal a Kecskeméti Csárdába. Sültes tálat rendeltünk, ami most is magasan hozta a jól megszokott Kecskeméti Csárda minőséget. Az ételek nagyon frissek és finomak, a pincérek mérhetetlenül udvariasak, maga a hely pedig klassz én hangulatos.
Ahhoz képest, hogy a belvárosban van, teljesen átszellemül az ember, és egy faluban érzi magát.
2015. április 24.a párjával járt itt 55 Úgy 5 évvel ezelőtt jártam Szentendrén, amikor véletlenül belebotlottam ebbe a lángososba. Azóta emlegetem, hogy mennyire hihetetlenül finom volt, és ide vissza kell még jönni. A hétvégén Szentendrén jártam a párommal, így egyértelmű volt, hogy hova fogunk menni uzsonnázni. A lángos mennyei finom, az árak olcsóak, a kiszolgálás gyors.
Egy sima lángos is nagyon finom, de az igazi a sajtos, ezt mindenkinek ajánlom. Sajnos csak kettőt tudtam megenni, így kénytelenek leszünk visszamenni, hogy végigegyük az étlapot.
2015. április 24.a párjával járt itt 55 A párommal Szentendrén sétáltunk amikor belebotlottunk ebbe a cukrászdába. Annyira sokféle és csábítóbbnál csábítóbb fagyik mosolyogtak ránk a pult mögül, hogy alig tudtunk választani. Végül a barátnőm egy ruccolás málnát kért, én pedig egy gránátalmát. Mindkettő isteni finom és frissítő volt, ezt mindenkinek meg kell kóstolnia!
220Ft egy gombóc fagyi, ami ha nem is olcsó, de teljesen egálban van a minőséggel.