2015. április 24.a párjával járt itt 55 A párommal Szentendrén jártunk, majd az ebéd utáni levezető séta közben belebotlottunk a Teddy Bear kézműves sörözőbe. Bár nem vagyok egy nagy sörös, de már a söröző cégére megvett kilóra :-) Nagyon ötletes, hangulatos ki hely, Írországra emlékeztet a berendezés, csak persze mérsékeltebb magyar árakkal.
Az emelet igazi kis elbújós hely, amit nagyon szerettünk :-). A párom még az apukájának is hozott haza sört, erre kaptunk valamennyi kedvezményt is.
2015. április 24.a párjával járt itt 45A hétvégén Szentendrén jártunk a párommal és mindenképpen a Duna parton szerettünk volna ebédelni. Már a környéken is lehetett érezni a finom görög saláta + gyros illatot, így ide tértünk be. Nem okozott csalódást, a gyros tál finom volt (~2000Ft), a terasz nagyon hangulatos, bár hihetetlen nagy forgalom volt a szomszédos utcában, így nem volt az igazi. Az egyetlen furcsaság, hogy bár görög étterem, de sok magyar étele is van.
2015. április 24.a párjával járt itt 55 A párommal túráztunk a Dobogókőn, de elfogyott a vizünk, ezért betértünk a turistaház éttermébe. Ha már ott voltunk, rendeltünk 1-1 jégkrémszeletet is (650Ft). Néhány éve rossz tapasztalatokkal távoztam az étteremből, ezért most csak a jégkrémet mertük bevállalni.
Most hozta a korrekt szintet az étterem, a fagyi szépen volt tálalva és finom is volt, így kellemesen csalódtunk.
2015. április 24.a párjával járt itt 55 A barátnőmmel a Pilisben töltöttünk egy hosszú hétvégét; ekkor találtam meg az Eden Rose Apartmant. A szállás már a honlapja alapján is nagyon szépnek tűnt, de élőben még sokkal szebb! Az ágyon 1-1 pici marcipán szív fogadott, az apartmanban mindenhol friss virágok voltak, még a fürdőben is!
A tulajdonos nagyon segítőkész, még hátizsákot is kínált a túránkhoz. Az apartman tiszta, rendezett, a kertben sok kiülős pihenő hely van. Az apartman mellett egy saját sütögetőhely van, amit bátran lehet használni. Az apartman a tulajdonos kertjének végében van, így egyáltalán nem zavarjuk a másikat. Csak ajánlani tudom, meseszép hely!
2015. április 13., kollégákkal járt itt 55 Legelőször 6-7 éve voltam a cukrászdában, akkor a születésnapomra kaptam egy szelet tortát, amit sokáig emlegettem, olyan finom volt. Most ismét felfedeztem magamnak a helyet, és még mindig csak ajánlani tudom! A gyümölcstorta elképesztően finom! Csak természetes alapanyagokat használnak, még a lekvár is házi, ami a tortákban van.
Egy szelet torta 450-550Ft körül van, ami egy picivel drágább az átlagnál, de tényleg nagyon minőségi tortát kap cserébe az ember.
2015. április 8., üzleti partnerrel járt itt 55 Egy nagyobb céges rendezvényt vittünk a kúria éttermébe, mert egy igazán különleges élményt szerettünk volna adni a vendégeinknek. A pincérek pedig nagyon segítőkészek, a bő 200 vendéget folyamatosan ellátták étellel-itallal. Az előételt és a levest pincérek szolgálták fel, a főétel és a desszert svédasztallal volt megoldva.
Az ételek nagyon különlegesek és finomak, a tálalás elsőosztályú! A leves hagymaleves, a főétel többek között dió bundás harcsa filé és vaddisznópörkölt volt. Csak ajánlani tudom az éttermet!
2015. február 22.a párjával járt itt 55 A torkos csütörtök után ismét el kellett jönni, mert rettentő jól hangzott az étlapon a 2 személyes sugovica tál. A tál egy jól, de nem bőségesen megpakolt fatál, rajta pisztráng, fogas, harcsafilé, pontyfilé, tintahalkarika és a szokásos köret. Minden nagyon finom volt, mivel viszont a hallal amúgy is nehezebb jóllakni, ezért mi ezt 2 személyre kicsit kevésnek találtuk.
Talán ha előtte ettünk volna halászlevet, akkor pont jó lett volna. A pincérek változatlanul kedvesek, segítőkészek.
2015. február 17., kollégákkal járt itt 55 Egy céges rendezvényt tartottunk a kecskeméti Sheratonban, majd az ebédet a Bistorantban töltöttük el. Svédasztalos étkeztetést kértünk a sok vendégre való tekintettel. Az ételek finomak voltak, báár sok esetben csak az étel neve adta el az adott fogást. Maga az étterem nagyon elegáns, még ha sokan is vannak bent, akkor sem érzi az ember a tömeget, mert nagyon szépen el vannak választva a terek.
2 szigetről lehet a svédasztalnál válogatni ami megint előny. A vegetáriánus lasagne isteni, de a harcsát is mindenkinek ajánlom! (a tálalást nem kell nézni, mert a svédasztal miatt nem volt szempont a látvány)
2014. október 6.a párjával járt itt 55 A barátnőmmel a Mátrában kirándultunk, amikor a recski nézelődés után egy éttermet kerestünk. Az utca kb pont nekivezetett a Hangulat étteremnek, így mivel rettentő éhes voltam, ezt választottuk. A külső tér dohányzó, a beltér nem, viszont ez eléggé retro. . .
Gyros tálat és sztrapacskát rendeltünk: a gyros tál hatalmas volt és finom, a sztrapacska már kisebb adag, de ez is nagyon jó volt. A kávé finom volt, bár nem adtak mellé tejszínt.
2014. október 6.a párjával járt itt 55A barátnőmmel a mátrai hosszú hétvégénken az ebédünket a Tető Étteremben fogyasztottuk el. A rántott hús hatalmas volt (1190Ft), a sült krumpli is korrekt mennyiségre sikerült. Annak ellenére nem volt olyan drága, hogy hol is van az étterem. A kávé finom, a forró csokit viszont meleg vízből és instant kakaóból készítik, így ezt kivételesen nem tudom ajánlani.