2014. október 5.a párjával járt itt 55A barátnőmmel a mátrai hétvégénk után hazafelé még beugrottunk Pestre bevásárolni, majd útba ejtettük az Ikeát is. Most sem kellett csalódnunk az étteremben. Előételnek lazacos wrapot ettünk, amivel még régóta szemezünk. . . Elképesztően finom volt, és ennek ellenére csak 790Ft volt a 2db wrap. Utána persze jött a szokásos húsgolyó és a szezonális csirkemell :-)
2014. október 5.a párjával járt itt 45 A barátnőmmel töltöttünk 3 éjszakát a panzióban. Sikerült még időben 21. 000Ft-ért lefoglalni a szállást, ami néhány nappal később már 60. 000Ft lett volna. A becsekkolás simán ment, majd a felszolgáló & recepciós & all-in-one kolléga felvezetett a szobánkba.
A szobában rettentő hideg volt, mint mondta: a szakember már hazament, majd holnap lesz fűtés, hűsugárzót nem tud adni :-( Sebaj, a kocsiban volt pót takaró, ezt odaadtam a páromnak. . . Az ágyban minden rugót lehetett érezni :-( Együtt tusoltunk, de mivel hamarabb végeztem, ezért kiléptem a zuhanykabinból. A fürdőben állt a víz, valahogy a tálcából kifolyt oldalra. . . Aludtunk, bár nagyon hideg volt az éjjel. Másnap elvileg bekapcsolták a fűtést, gyakorlatilag még mindig hideg volt, de kérésre kaptunk 2 téli takarót a vékony nyáriak mellé, innentől már este nem fáztunk. Kicsekkoláskor egy 6. 000Ft-tal magasabb számlát kaptunk, amit szerencsére időben észrevettem. Kiderült, hogy egy 2 fős wellness belépő lett hozzáírva a számlánkhoz, azt nem tudom, hogy egy vicces kedvű másik vendég, vagy a személyzet volt. Végül elég lett kifizetnem a helyes összeget, miután látták, hogy a plusz 6 ezret úgysem fogom kifizetni. A reggelik korrektek voltak, a panzió szép tiszta, alapvetően korrekt hely ennyi pénzért (3500Ft/fő/éj), és valószínűleg nyáron egy ideális választás. A személyzet (1fő) nagyon kedves, látszik, hogy neki kell mindent csinálnia, de próbál mindenben segítőkész lenni.
2014. szeptember 12., kollégákkal járt itt 55Szinte minden nap jár ki egy kolléga és behozza a rendelésnek megfelelő ebédeket a céghez. Ma épp rántott sajtot ettem steak burgonyával és tartárral, és ma is nagyon jó volt. Hatalmas adagokat adnak, átlagban 600-800Ft-ért már nagyokat lehet enni. A büfé nem túl tiszta és igényes, de ilyen kaja árak mellett érthető, hogy nincs pénz a felújításra, korszerűsítésre.
2014. szeptember 12., kollégákkal járt itt 55A céges tréning első napján álltunk meg itt ebédelni. Előzetesen eladtuk a menüigényünket, így nagyon gyorsan kiszolgáltak. Az ételek finomak és bőségesek. Egyedül a sztrapacska volt felejthető, mivel semmi köze sem volt az igazi szlovák sztrapacskához, de aki még nem evett eredetit, annak ízlett. Az ételek klasszul fel voltak díszítve, tényleg megadták a módját.
2014. szeptember 12., kollégákkal járt itt 55A céges tréningről hazafelé álltunk meg itt ebédelni. Előzetesen leadtuk a menü rendelésünket, így villámgyorsan ki is szolgáltak. Egy főételt elcseréltek, de ez egy kolléga hibája volt, mert megette egy másik kollégáét. . . Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak szépen feldíszítve. A hely nagyon hangulatos, a felszolgálók udvariasak és nagyon kedvesek.
2014. szeptember 12., kollégákkal járt itt 55A múlt héten egy céges tréning alkalmával szálltam meg az Erzsébet Park Hotelben. A hotel szép tiszta, a wellnes rész egyszerű, de korrekt, az ételek finomak és változatosak. A konferencia terem jól felszerelt, szép színes (nem tud elaludni az ember :-P ). Az egyetlen negatívum a nagyon puha, keskeny rugós ágy volt, így minden reggel fáradtan ébredtem. Egy normális matraccal hibátlan lenne!
2014. szeptember 2.egyedül járt itt 25 Nem volt időm normális ebédet rendelni, így csak kiszaladtam az irodából a legközelebbi gombához enni valamit, ekkor találtam meg az alábbi büfét. Rendeltem egy hamburgert üdítő nélkül. Kifizettem, majd mondta, hogy csinálja, és adott egy kólát. Kérdeztem, hogy ezt meg hogy? Mondta, hogy inkább menüben adta a hambit. . .
mivel nem iszok kólát, így visszaadtam, amit letett a pult mellé, majd valakinek jó lesz. A hambi elkészült: egy szikkadt bucit megmikróztak, telenyomták mustár/ketchup/majonézzel, de úgy, hogy mindenhol folyt ki. A husi pici, és tipikusan gyorsfagyasztott volt. Ízre is borzasztó rossz volt, de már nem volt időm máshova menni, így megettem. Azóta messziről kerülöm a helyet. . .
2014. augusztus 19.a párjával járt itt 55 A barátnőmmel a tihanyi félszigeten túráztunk amikor a kikötőben megéheztünk. Rendeltünk 2 hamburgert, majd kaptunk 2 giga nagy hamburgert teli zöldséggel és nagy hússal. Nagyon finom volt, nem az a szétesik a kezedben fajta. 600Ft volt a sajtburger, talán 550 lett volna a sima. Csak ajánlani tudom, balatoni, sőt tihanyi viszonylatban is teljesen rendben vannak az árak.
Az egyetlen negatívum, hogy saját wc-je nincs, így ha a szükség úgy hozza, akkor 200Ft-ot kell fizetni érte.
2014. augusztus 19.a párjával járt itt 55 A barátnőmmel Siófokról Balatonföldvárra tekertünk át, ahol egy pizzériát kerestünk. Amit kinéztünk, azt nem találtuk meg, viszont egy pincért udvariasan ajánlotta az éttermét. Letettük a bringákat és próba szerencse alapon beültünk és rendeltünk 2 pizzát. A pincér ~25perc múlva kihozott 2 hatalmas pizzát minden földi jóval megtömve, mindezt 1290Ft-ért és 1390Ft-ért.
A pizza hihetetlen finom volt, ahogy a kávé is. A pincérek udvariasak, a mosdó rendezett, az árak nincsenek elszállva, csak ajánlani tudom!
2014. augusztus 18.a párjával járt itt 55 A barátnőmmel töltöttünk el 1 hetet az apartmanban. Az apartman jól felszerelt, klíma, lcd tv, nagy hűtő, konyha edényekkel, indukciós főzőlap, ágyneműk, tényleg el voltunk ájulva a felszereltségtől. Kaptunk parkolóhelyet az őrzött parkolóban, ez plusz pont. A kilátás lenyűgöző, ezek után nem volt értelme felmenni a siófoki víztoronyba.
. . Az ára nem olcsó, de valahol érthető, mivel az aranyparton van. A földszinten van wellness: 2 jacuzzi, 1 hideg medence, 1 finn szauna, 1 aroma kamra, 1 gőzkabin.