2014. augusztus 7.barátokkal járt itt 55 A cserkészekkel elmentünk 1 napra a Balatonra, majd nekiálltunk éttermet keresni. Mivel mind drága volt, így jobbnak láttuk, hogyha hazajövünk. Út közben találtuk meg a Kígyósi csárdát, ahol már annyira éhesek voltunk, hogy nem akartunk tovább autózni. A csárda a várakozásainkon felül teljesített, kész ételkölteményeket hozott ki a pincér.
Nagyon finom volt a vacsora, a kiszolgálás gyors és udvarias. Sajnos Kecskeméttől kicsit messze van, de ha útba esik, akkor mindenképp érdemes megállni.
2014. augusztus 7.a párjával járt itt 55A hely a városközponttól 10-15 percnyi autózásra van a Nyíri erdő szélén. A pihenőparkhoz tartozik egy horgásztó egy büfével és egy víz fölé nyúló stéggel. Az árak rendben vannak, a személyzet nagyon családias. A stégen a limonádénkat szürcsölve elkezdtünk beszélgetni a cégvezetővel, amiből az lett, hogy a következő csapatépítő tréninget valószínűleg ide fogjuk vinni. A kerítésen belül zárt parkoló van, ez előny az erdő közepén.
2014. augusztus 7.barátokkal járt itt 55A barátokkal ültünk be egy cserkészprogram után egy pizzára. Hatalmas előnye, hogy a városközpontban van, pillanatok alatt megközelíthető a hely. Az étterem egy pincehelyiségben van kialakítva ami sajnos picit füstszagú; a falon projektor. Az ételek rendben vannak, az árakat is jól lőtték be, ~1200-1300Ft körül már egy korrekt pizzát adnak, talán csak a saláták vannak kicsit túlárazva.
2014. augusztus 7., üzleti partnerrel járt itt 55 Egy eu-s konferencia után a svédasztalos ebéd a szálloda éttermében volt megvalósítva. Az ebéd egy különteremben volt megoldva, hogy a szállóvendégeket ne zavarjuk. A választék rendben volt, az ételek nagyon finomak és frissek voltak. A desszert egy kiemelkedően finom poharas krém volt.
A pincérek fiatalosak, de ugyanakkor nagyon udvariasak, mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2014. augusztus 7., kollégákkal járt itt 55 Az előző munkahelyemen a város másik feléről jártunk át minden nap ide ebédelni, annyira tetszett a hely. A menüs kiszolgálás nagyon gyors és udvarias. Nagy választék van: 2-3 leves, 2-3 fő étel, 1-2 deszert, és mindez olyan ~1200Ft-ért. Leves és desszert nélkül ~650Ft-ból jól lehet lakni.
Aki erre jár, annak javaslom a gesztenye krém levest és a sárgadinnye krém levest!
2014. augusztus 7., kollégákkal járt itt 55 Az étterem&hotel sajnos a város szélén van, a központtól ~10perc autóval, viszont megéri kimenni. Mivel a város szélén van, ezért a parkolás ingyenes, ez plusz pont. Egy céges rendezvényt vittünk ki, és mindenki nagyon elégedett volt. Az ételek nagyon finomak, kreatívak. Az udvar teli van leanderrel, már-már elfelejti az ember, hogy Magyarországon van.
A pincérek udvariasak, a gyerekek 1-1 hisztijét is próbálják valami apró kedvességgel elütni.
2014. augusztus 7., kollégákkal járt itt 35 Szakmai gyakorlatomat töltöttem, amikor az egyik nap ebédszünetben beugrottunk egy pizzáért. Gondoltuk, hogy az olcsóbb pizzák körül nézelődünk, majd beválasztottam egy Margarétát. Hát, sok feltét nem volt rajta, de legalább a széle vastag volt. Ízre nem volt rossz, csak hát érezni lehetett rajta, hogy ez a cég legolcsóbb terméke.
Azóta azzal viccelődünk, hogy "ha nem vigyázol, meghívlak egy Margarétára" :-)
2014. augusztus 7.a párjával járt itt 55 A bátyám jövőre tervezett esküvője előtt körbejártuk a lehetséges kecskeméti helyszíneket, és a Három Gúnárra esett a választása. Külföldi tartózkodása miatt a párommal elmentem, hogy kipróbáljuk az éttermet. Nem gondoltam volna, hogy a kis egyszerű bejárat mögött egy ilyen fantasztikus hely bújik meg.
A pincérek udvariasak, a vacsora pedig nagyon finom volt, csak ajánlani tudom mindenkinek! Természetesen itt lesz az esküvő is :-)
2014. augusztus 7.barátokkal járt itt 25A születésnapom alkalmával a barátokkal valahova be akartunk ülni pizzázni egyet, mivel még a Szalonban nem voltunk, így oda mentünk. Kértünk egy nagyobb pizzát, mint ami az étlapon szerepel, erre közölte a pincér hölgy, hogy ne szórakozzunk vele. Sebaj, rendeltünk kisebbet. Amikor elkészült a pizza és kihozta, akkor úgy dobta le elénk, hogy majd leesett a tányérról. A pizzát gyorsan megettük és borravaló nélkül távoztunk.
2014. augusztus 7.barátokkal járt itt 55Egy cserkésztúra után ültünk be a barátokkal a vonatindulás előtt vacsorázni, de nem bántuk meg. Nagyon gyors a kiszolgálás, az étel kiadós adag, bár talán lehetne egy picivel olcsóbb. A gyrossal már jól laktam, de azért még rendeltem egy desszertet, mert annyira jól nézett ki. Ajánlom mindenkinek! Az étterem nagyon pörög, de ettől függetlenül tiszta és rendezett.