2014. augusztus 6.a párjával járt itt 55 Egy nyereményjátékon nyertem egy 2 fő 2 éjszakás wellness hétvégét a Lifestyle Hotel-be. Egy kedves ismerősömmel mentem el, alapvetően mindkettőnknek nagyon tetszett maga a hely is és a kiszolgálás is. A szoba szép tiszta volt, az ételek nagyon finomak voltak. A voucher tartalmazott egy gyertyafényes vacsorát 1 üveg borral.
Mivel nem iszunk alkoholt, ezért nem rendeltünk bort. Lehetőségünk volt választani és elhozni egy üveg bort. A pincért kérdeztem, hogy mit ajánl, mondott egyet, majd kihozta a zárt palackot. Másnap megnéztem, és a legolcsóbb bort hozta ki az itallapról. A voucher tartalmazott egy páros kezelést is ~30e Ft értékben. Ez más néven szerepelt a voucheren, és más néven a wellness részlegen. A wellness-en a hölgy mondta, hogy amit választottunk az így ingyen lesz. Ez egy szauna & iszappakolás & szauna & vízágy program volt. A kicsekkoláskor közölte a személyzet, hogy akkor ~35e Ft a számla. Nem értettük, hogy ez hogy jött ki, majd észrevettem, hogy leszámlázta az ingyenes kezelést. Mutattam a vouchert, felhívta a wellnesst és 5 perc alatt megoldódott a probléma, így sztornózta a wellness kezelést.
2014. augusztus 6.barátokkal járt itt 55A régi piarista osztálytársaimmal mentünk el egy kicsit az Őrségbe kirándulni, ekkor találtam a neten a Fazekas Vendégházat. Odafelé az autónk lerobbant, így csak késő este értünk a szállásra, de ez nem volt probléma a szállásadónak. A faház szép tiszta volt. Több faházhoz tartozik egy közös fürdő az udvaron, az is teljesen rendben volt. A tulaj ajánlott bringakölcsönzőt, mindenben segített.