2022. szeptember 19.barátokkal járt itt 55 Remek szállás,nagyon jó helyen . Kiváló közlekedés a környéken levő látnivalókhoz. Szép szoba , étkező,udvar. A reggeli bőséges. A kiszolgálás és a tisztaság osztályon felüli. Négy éjszakát töltöttünk itt. A kedvezményeket sajnos nem tudtuk igénybe venni,mert tömegközlekedéssel mentünk. Voltunk viszont a boglári kilátón.
Balatonfüreden,Keszthelyen. A siófoki víztorony tetején. Nagyon szép,emlékezetes volt minden.
2018. március 17.barátokkal járt itt 55 Először jártam ezen a gyönyörű helyen,remélem nem utoljára! Mindenhol nagyon kedves volt a személyzet. A szobában és a szálló egész területén is tiszta volt minden. Az ágynemű minősége és a tisztasága szintén kifogástalan volt. A reggeli és a vacsora is nagyon finom volt. Nagyon sok mindenből lehetett választani.
Sok kenyérféle reggel, a magvastól a fehérig,zöldségek,gyümölcsök,saláták,többféle inni való. Sokféle hideg-meleg reggeli. Felsorolni is sok lenne. . . A vacsora úgy szintén. Mindenki találhatott kedvére valót. Aki ott ebédel és szereti az édességet, kóstolja meg a Galyai galuskát! Nagyon-nagyon finom. Még hosszan sorolhatnám a pozitív élményeket. Egyetlen apróságot tudnék mondani,ami nem volt pozitív,hogy a sószobát csak felár ellenében lehetett használni. Arra gondoltam,annak olcsóbb az üzemeltetése,mint a szaunáknak. . . Persze ettől még bármikor szívesen vissza mennék.
2018. március 5.barátokkal járt itt 55 Nagyon jó helyen lévő,szép szálloda. Mindenhol tisztaság. A személyzet kedves,segítőkész volt. Finom ételek voltak reggel és este is,bő választékkal. Ebédhez a hotelban még kedvezményt is kaptunk. A wellnessben a hölgy szintén nagyon kedves,segítőkész volt. A sószoba a kedvencem,de az egész részleg nagyon tetszett.
Sajnos a tél leghidegebb napjait töltöttük a hotelben,így a városban és a környékén van még bőven látni való. Ezért is,meg a szép élmények miatt is ,ha lehetőségünk lesz,vissza fogunk térni.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük szépen a kedves értékelést, örömmel olvastuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Térjenek vissza hozzánk egy másik időpontban is, hogy egy kellemesebb időben is felfedezhessék a város, illetve a környék látnivalóit, Kőszeg minden évszakban gyönyörű. Várjuk vissza Önöket szeretettel!
2018. március 23., Hotel Írottkő
2017. november 3., kollégákkal járt itt 35 Többször jártam,jártunk ebben az étteremben nagyon vegyes érzésekkel távozva. . . Volt olyan,amikor kiváló értékelést adtam volna mindenre. A személyzetre,az ételek mennyiségére,és minőségére egyaránt. Aztán volt,mikor csoporttal mentünk,jó előre bejelentve,de a csoport felének sem jutott megfelelő abból az ételből,amit az étlapról szeretett volna.
De a legrosszabb az volt,amikor menüben olyan gyümölcslevest adtak,mintha a főzőedényt öblítették volna el leves helyett. Sem gyümölcs nem volt benne,-talán egy szem meggy ,pár darabra vágva-sem az íze nem hasonlított gyümölcslevesre. . . .
2017. október 24., kollégákkal járt itt 55 Hat éjszakát töltöttünk a hotelben. Nagyon jó helyen van, közel a fürdő,a buszpályaudvar,a fő utca. Minden napra nagyszerű programot szerveztünk. Bejártuk a környék nevezetességeit. Este várt otthon a szauna,majd vacsora,és pihenés,erőgyűjtés a másnapi túrára. Nincs olyan dolog,amit negatívként írhatnék a hotelról.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Talán a vacsora lehetne kicsit ízletesebb. . . . Viszont a választék,mennyiség és a reggeli is kifogástalan volt. A személyzet és a tisztaság úgyszintén. Most voltam itt másodszor,de remélem nem utoljára !
2017. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 25 Sokszor jártam már ebben a városban,amit imádok,de a panzióban most először,amit nem fogok imádni. Bár a panzióval kívülről semmi gond nincs. Elfogatható kinézettel,csendes helyen,fürdő,vár, park,étterem közelében van. A személyzet kedves,segítőkész,csak alig láttuk. A szobánk koszos matrac és leöntött fal kivételével elfogadható volt.
Talán annyi,hogy a mini Tv,csak első nap működött,segítséggel. . . . persze nem ez a legfontosabb,de este, 1-2 órára a fal bámulása helyett mégis jobb lett volna! A reggeliről viszont annyit,hogy aki ide megy és nem szereti a szikkadt kenyeret. . . . vigyen magával ennivalót!
2017. szeptember 15., kollégákkal járt itt 45 5 napot töltöttünk a Balatontól néhány méterre,Siófok belvárosától kiadós sétányi távolságra. Ha nem volt kedvünk a sétához, 4 perces vonatos,buszos utazással is remekül meg lehetett oldani a bejutást. Meg is oldottuk,többször is. Elvonatoztunk siófoki városnézésre,a boglári kilátóhoz,de füredi hajókiránduláshoz is.
A személyzet kedves,figyelmes volt. A reggeli,vacsora bőséges és nagyon finom. Az étterem nagyon szép. A szobánk az árnak megfelelő volt. Remélem még lesz rá módom,hogy máskor is eljussak erre a klassz helyre!