2019. június 18.barátokkal járt itt 45 Igazi bulihely, nemzetközi vendégsereggel. A helyszin nagyon kellemes, mi a zenekar előtti részen ültünk. Ennek hátránya, hogy beszélgetni nem igazán lehetett. Az étel és italválaszték karibi emlékeket ébreszt. Finomak voltak a tapasok, hamburgerek, az édesburgonya szirom stb. A koktélok is rendben voltak, mondjuk az ásványviz ára elég húzós.
Szokás szerint a desszertet is teszteltem. a csokitorta nagyon fincsi volt. A pincérek munkája elismerést érdemel,hiszen a nagy tömegben is jól helyt álltak.
2019. április 21.a párjával járt itt 45Mindig sok vendéget láttunk a büfénél és gondoltuk mi is kipróbáljuk. A halválaszték elég széles volt és minden frissen készült, ezért kb 10 percet kellett várni, de megérte. A halak jó ízüek voltak. Különféle salátákat is lehetett választani. A körülmények elég "fapadosak", de hát ez egy büfé. . . Máskor is be fogunk térni.
Sajnos süti nem volt, csak jégkrém.
2019. március 30.barátokkal járt itt 45 Az étterem egy családi házban került kialakításra és az igények növekedésével fokozatosan bővítették. Az étteremben több kisebb-nagyobb terem, szoba található. A berendezés retró. A bennünket kiszolgáló idős pincér gyors, udvarias és kedves volt. A megrendelt ételek korrektül elkészítettek, különösebb meglepetést nem okoztak.
A vadhús rágós volt. Az adagok átlagos méretűek voltak. Összességében érdemes kipróbálni.
2019. március 21.barátokkal járt itt 45 A szálloda elhelyezkedése kiváló. A személyzet udvarias. A tisztaság is rendben volt. A wellness-részleg elég kicsi, de mivel nem volt teltház ez nem okozott gondot. A svédasztalos reggelik finomak és választékosak voltak. Az első nap az étteremben megrendelt ebéd csalódást okozott. Pl. a cigánypecsenye száraz és rágós volt.
Aznap este a vacsora sem ízlett különösebben. A többi napon már elégedettek voltunk a vacsorával is. A desszertek különösen finomak voltak.
2019. február 19.barátokkal járt itt 35 Az étterem elhelyezkedése nagyon jó, könnyen megközelíthető. A hely hangulatos lenne, de nagyon hangos, beszélgetésre szinte alkalmatlan. Az italok és desszertek /délután lévén főételt nem fogyasztottunk/ finomak voltak. A frissen facsart narancslé és a somlói galuska, amit én ettem, finom volt.
A kiszolgálás viszonylag gyors volt, de a felszolgáló hölgy meglehetősen morcos és rosszkedvű volt. Elég udvariatlan módon viselkedett.
2018. december 5.barátokkal járt itt 55 A hotel elhelyezkedése kiváló, a fürdőbe egy zárt folyosón keresztül lehet jutni, így naponta többször is gond nélkül vehettük igénybe a szolgáltatásokat. A szobák elég "retró" jellegűek, de tiszták. A közösségi helyiségek felújítottak, kellemesek. A felszolgált ételek rendkívül ízletesek voltak, helyi specialitásokkal is megismerkedhettünk.
Étel-ital vonatkozásában az ár-érték arány nagyon kedvező. A személyzet rendkívül kedves, készséges.
2018. október 17.családjával járt itt 55Amikor Szegeden járunk többnyire itt ebédelünk. Az étterem elhelyezkedése kiváló. A teraszról a Tiszában gyönyörködhetünk.
A kiszolgálás kedves és udvarias. Az ételek nagyon finomak. A kétféle halászlé kiváló volt, a rántott harcsa tökpürével jól eltalált párosítás. A desszertek közül a sajttortát és a mákhabos palacsintát kóstoltuk. A limonádék is finomak voltak. Máskor is jövünk! !
2018. október 10.barátokkal járt itt 45 Koncert előtt barátokkal tértünk be az étterembe. Előre foglaltunk helyet. Kellemes környezet, udvarias gyors kiszolgálás jellemezte a helyet. Az ételek és italok finomak voltak, nekem az előételek nagyon bejöttek. Pozítivként értékeltem azt is hogy volt frissen facsart naracslé is. . . A cigánypecsenye és a somlói galuska is nagyon ízletes volt.
Negatívumként a mosdó állapotát tudom említeni, ráférne napközben is több takarítás.
2018. október 1.gyerekekkel járt itt 35 Régebben sűrűn jártunk ide, de az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy a kiszolgálás rendkívül lassú. Most újra próbálkoztunk, de egyelőre nem teszünk ismét ilyet. . . . Volt svédasztalos étkezésre is lehetőség, a társaság nagyobb része ezt választotta, de voltak akik az étlapról választottak. Ezt meg is bánták.
Másfél órát kellett várniuk. A svédasztalon lévő ételek elég fantáziátlanok voltak /mindenféle rántott dolgok/ és vmi sült csirke. 3500Ft/fő, ez a velünk lévő 5 és 6 éves gyerekek esetében túlzottnak tünt. Az étlapról választott ételek pl. marhasteak olcsó alapanyagból készült. A pincér túlhajszolt volt.
2018. október 1.barátokkal járt itt 45 A hely kivülről, illetve belülről nem valami mutatós. Az étlapon nem túl sok étel szerepel. Ezek inkább a hagyományos konyhát képviselik. A választott ételek kivétel nélkül nagyon ízletesek voltak. A szarvaspörkölt vajpuha volt. A harcsapaprikás túrógombóccal nagyon finom volt. Kifogásolni csak a hal mennyiségét lehet: nagyon kevés volt belőle a mártásban.
A kiszolgálás személytelenül udvarias volt, egy mosoly néha nem ártana. . . .