2018. augusztus 21.a párjával járt itt 45Ebbe a balatoni kilátással rendelkező büfébe az illat csalogatott be bennünket. A retró hangulatú büfében meglepő ételekkel is találkoztunk. Nagyon finom a moszatsaláta, a balatoni haltálhoz adott céklás heringsaláta is érdekes párosítás, bár azoknak akik az intenzív halízt nem kedvelik nem ajánlom. Finomak a házi szörpök és rétesek is. Kevés helyen tudunk ennyiért ilyen finomat enni.
2018. július 28.a párjával járt itt 55Kellemes környezet, közvetlen Balaton part, finom, egyszerű ételek. A kiszolgálás gyors és előzékeny. Minden étel frissen készül és gyorsan. Sajttal és sonkával töltött karaj, natur csirkemell egyaránt ízletes volt. Nagyon jók a saláták is. Finom, csapolt meggysörrel öblítettük le az ebédet. Ide máskor is visszatérünk. Hagyományos konyhát kedvelőknek tudom ajánlani.
2018. július 26.gyerekekkel járt itt 45 Ebédelni tértünk be az étterembe és jó idő lévén a teraszon ültünk le. Az étterem elhelyezkedése már plusz pontot ér. A kiszolgálás gyors és előzékeny volt, megfigyelhető, hogy a csúcsforgalom ellenére rövid időn belül mindenkit kiszolgáltak. A halászlé sűrű, tele hallal, a fűszerezése egy kicsit halovány.
A grillkaraj nagyon finom volt és ugyanez mondható el a kacsacombról is. A francia csokihab nekem egy kicsit túl édes volt, de könnyű és jó ízű. Jó játék volt a végén a dobókockával való szerencsepróba. Aki három hatost dob, nem kell fizetnie. Háááát, mi fizettünk.
2018. június 9.barátokkal járt itt 55A rendkívül kellemes környezet - a teraszon foglaltunk helyet - megalapozta jó hangulatunkat. A kiszolgálás gyors és udvarias volt. A megrendelt ételek mind minőségben mind mennyiségben kifogástalannak bizonyultak. A desszert, csokibomba mangó fagyival, feltette a koronát az ételsorra.
Ezt a helyet bátran tudom ajánlani a finom ételeket kedvelőknek.
2017. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 45 Az étterem kivül-belül retró hangulatú. Meglepő belsőépítészeti megoldással pl. a plafon újságokkal került kitapétázásra. . . A felszolgálók kedvesek, gyorsak. A vendéglőben svédasztalos ebédelésre is lehetőség van, kedvező áron. Az étlapon szereplő ételek hagyományosak, jól elkészítettek.
Aki különlegességekre vágyik ne jöjjön ide. Az ár-érték arány nagyon kedvező.
2017. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 35Az étteremet retródizájn jellemzi. A kiszolgálás kedves, előzékeny volt.
Mindössze hatan voltunk, de az ebédre közel másfél órát kellett várni. Az előételt és a főételt egyszerre hozták. . . Az ételek színvonala erősen változó volt. A paradicsomleves kifejezetten finom volt. Az én mangalica szűzérmém ízeltenre és hidegre sikeredett. Már korábban is jártunk itt, de ez most csalódás volt.
2017. július 6.a párjával járt itt 55 Véletlenül tévedtünk be az étterembe, a kapun belépve egy hangulatos helyen találtuk magunkat. Úgy éreztem Olaszországban vagyunk. . . . A pincérek udvariasak, a kiszolgálás gyors. Az ételek pedig egyszerűen csodálatosak. Kérdésemre elmondták, hogy olasz szakácsok főznek, ezt mondjuk észre is lehetett venni.
A desszertek - beleértve a fagylaltokat is - háziak. Azt hiszem törzsvendégek leszünk! !
2017. június 7.a párjával járt itt 45Nyaranta sokszor járunk Tapolcán és már többször felkerestük ezt, a Fő utcában található, családias kis éttermet. A hely - bár kétszintes - nem nagy, ezért délben mindig sokan vannak.
A kiszolgálás előzékeny, gyors. Az ételek mindig nagyon finomak. Utóbb fittnesstálat ettem, nagyon ízletes, ötletes volt. Az árak kedvezőek. Az étteremben menüt is lehet fogyasztani, nagyon sok helyi lakos étkezik ott.
2017. június 2.a párjával járt itt 45 Korábbi helyén, a zánkai strandnál, is ettünk már így sejtettük "mi vár ránk". . . A hely nagyon hangulatos, otthonos. Viszonylag szűk az ételkínálat, de minden friss alapanyagból. A megrendelt fogások nagyon finomak voltak. Egyetlen kifogásom az, hogy az oldalason nagyon kevés hús volt található, de az íze rendkívül jó volt.
A csirkemellhez tálalt szarvasgomás tésztabatyú élmény volt. A desszertkínálat szűkös. Amikor ott jártunk egyetlenre korlátozódott.
2017. május 18.a párjával járt itt 45 Vegyes érzelmekkel jöttünk el a hotelból. . A környék nagyon szép, a szobából a kilátás már kevésbé: egy lapostetőben gyönyörködtünk. A szoba berendezése kopottas, a kisképernyős kb 20 éves tévé felejtős. /de hát nem tévézni mentünk/
A személyzet - egyes recepciósokat kivéve - kedves.
Az úszómedence okés, de elég furcsa, hogy a termálvizes medence használatáért fizetni kell. A masszázs, már ha kap időpontot az ember, nagyon klassz. A reggeli bőséges. Kár, hogy a gyümölcsöt nem pótolják, így az már az elején elfogy. A vacsora is finom lenne, de gyakori konyhatechnikai hiba, hogy a húsok kemények, rágósak. Mi az ebédet is igénybe vettük, finom volt. A padlószőnyegek mindenütt kopottak, foltosak.