2015. május 26.barátokkal járt itt 55Csak jókat tudok írni erről a helyről. Mesés kilátás, hangulatos berendezés, nagy étel választék, tisztaság, kellemes környezet fogadja a vendégeket. Az ételek isteniek, az árak pedig kifejezetten kedvezőek. Az adagokra sem lehet panasz. Barátokkal jártunk itt késő ősszel, de megbeszéltük, hogy jó időben is vissza kell ide térni, és a teraszon élvezni az elénk táruló mesés természet látványát.
2015. május 26.családjával járt itt 45 Azért választottuk ezt az éttermet a keszthelyi kiruccanáskor, mert csupa jó véleményt olvastam róla ezen az oldalon. Nem mellesleg a férjem és én is szeretjük a mexikói ételeket és ízeket. Az étteremben dugulás miatt nem lehetett használni a mosdót, ezért a szomszédos színház épületébe kellett átmennünk.
Oké, végül is erről senki nem tehet, ez nem az étterem hibája. A pincérek kedvesek, segítőkészek voltak. Ha valamilyen kérdésünk volt egy-egy étellel kapcsolatban, készségesen válaszoltak mindenre. A felszolgált ételek mind látványra, mind mennyiségre és ízre is kitűnőek voltak. Még jó, hogy kis adagot kértem, mert így is teljesen jóllaktam. Amiért egy csillagot mégis le kell vonnom az az, hogy távozás után az autó felé sétálva feltűnt a számlán egy olyan étel is, amit nem is fogyasztottunk. Egy 1000 ft-os dologról van szó, de mégis. . . Emiatt kicsit bosszús voltam, de vissza már nem mentünk miatta, hiszen kijöttünk már az étteremből. Ott kellett volna észrevennem. Ezért egy kicsit csalódott vagyok, mert egyébként egy hangulatos vacsorát költöttünk ott el.
2015. február 24.barátokkal járt itt 55Nagyon hangulatos hely, isteni ételekkel. Hatalmas a választék, itt mindenki találhat kedvére valót. A steak-ek különböző méretben választhatók, többféle mártással is lehet kombinálni. A bélszín mellett megtalálhatók az étlapon a halételek és magyaros fogások is. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az éttermet.
2015. január 4.a párjával járt itt 55 A férjemmel jártunk itt, és nagyon tetszett mindkettőnknek. Hangulatos, az angol és ír pub-ok hangulatát idézik mind a bútorok, a színek és a kiegészítők is. A pincér nagyon kedves volt, az ételekre sem kellett sokat várni. Nagyon tetszett az étlap bőséges kínálata, itt tényleg mindenki találhat fogára valót.
Ami még fontos számomra, hogy az árak is teljesen normálisak. Az adagok bőségesek voltak, szépen tálalva kerültek elénk. A steaket pontosan úgy készítették el, ahogy kértem. Összeségében nagyon pozitív élményekkel távoztunk, és egyetértettünk abban, hogy ide még vissza fogunk jönni.
2014. október 17.barátokkal járt itt 45Az étteremben az tetszett leginkább, hogy a vásárló saját igényei szerint állítják össze a szendvicseket. Választható több féle bagett, különféle húsok, zöldségek, öntetek és mártások. 15 és 30 cm-es szendvicsek között lehet dönteni.
Az árak véleményem szerint kicsit magasak, de az ételek finomak voltak. Ha arra járunk legközelebb, biztosan betérünk újra.
2014. szeptember 1.a párjával járt itt 55 A szálloda csendes, nyugodt helyen található, nem messze a strandtól. Már az érkezéskor feltűnt a hatalmas, gondozott kert a hangulatos sétánnyal, padokkal, formára nyírt bokrokkal. Rengeteg virág és egy kis csobogó teszi még vonzóbbá a látványt. A hotelről csak jókat tudok mondani.
A tágas és kényelmes szobához tartozott egy óriási terasz, amelyen az asztalok és székek mellett műrattan napozóágyak is voltak. A terasz közös volt a szomszéd szobával, de ez nem volt zavaró. Az általunk választott félpanziós csomaghoz tartozott délutánonként kávé és sütemény is. Az ételek nagyon finomak voltak, a választék pedig hatalmas. Ez igaz a reggelire és a vacsorára is. A wellness részleg szintén minden igényt kielégít. Pezsgőfürdő, élménymedence és úszómedence található a fedett részlegben, a gyerekeknek pedig pancsoló. A személyzet kedves és segítőkész volt, és ami még számunkra fontos, hogy az egész szálloda területén rend és tisztaság uralkodott. Egyetlen "negatívumként" csak azt tudnám megemlíteni, hogy néha az étterem zsúfoltnak bizonyult, vadászni kellett az asztalokra, de ez inkább csak egy észrevétel. Nagyon jó élményekkel jöttünk haza, és a Hotel Katalin felkerült a kedvenc helyek listájára. Jövőre is visszajövünk.
2014. augusztus 30.a párjával járt itt 45 Az étterem a fő út mellett helyezkedik el, emiatt a teraszon ülve eléggé hallatszik a forgalom zaja. Az étterembe nem mentünk be, ami kívülről egy teljesen átlagos épület. A terasz viszont hangulatos. Zöld-fehér kockás terítő, fa székek és asztalok az árnyas fák lombjai alatt. Rajtunk kívül senki nem volt az étteremben, annak ellenére, hogy ebédidő volt.
Így gyorsan meg is kaptuk a kért ételeket. A pincérlány nagyon kedves és közvetlen volt. A férjem alkoholmentes söre nem volt elég hideg, ezért a pincér már az ital kihozatalakor felajánlotta, hogy erre a vendégei vagyunk. Az ételek árai nem foglalják magukba a köretet, így kicsit magasabbak az árak. Az adagok bőségesek voltak, jól néztek ki és ízletes volt minden. Az étlapon elég nagy választék található, bárki talál magának kedvére valót. Összességében elégedettek voltunk mindennel.
2014. augusztus 30.a párjával járt itt 55 Nemrég hallottam először a Pajta bisztróról, annak ellenére, hogy az Őrség kapujában lakom. A házassági évfordulónk jó apropó volt a hely kipróbálására. Az idő nem volt épp ideális, mert szemerkélt az eső, de mégis le tudtunk ülni a szabadban a fedett terasz jóvoltából. A borús idő ellenére a táj gyönyörű, a Pajta ennél jobb helyen nem is lehetne.
Mesés kilátás a végtelen erdőre. Tetszettek az étteremhez tartozó épületek is, mindegyik beleillik a tájba, mintha mindig is itt lett volna. A pincér gyors és udvarias volt. A leves előtt kaptunk egy kis pohárban málnás céklalevest kóstolónak, ami nagyon ízlett mindkettőnknek. Jól esett ez a kis figyelmesség. Tudtam, hogy nem lesz nagy a választék, mert már itthon tájékozódtam az étteremről, ennek ellenére nekünk egyáltalán nem okozott gondot, hogy mit válasszunk. Sőt én személy szerint végig ettem volna az egész étlapot :)
Az ételek finomak és különlegesek voltak, egyedül a főételhez tartozó babos köret nem volt a kedvencem. Egy desszertet az étkezés végén szívesen elfogyasztottam volna, de a pincér közölte, hogy a kétféle édességből sajnos már egy darab sem maradt. Sebaj, választottam helyette egy isteni jegeskávét. (hideg kávé jégkockával és tejjel, nem fagyival)
A berendezéstől kezdve, az apró részletekig tényleg minden tetszett. Tervezzük, hogy baráti társasággal is visszatérünk ide. Bátran merem ajánlani annak, aki kapható egy kis különlegességre, még ha az árak kissé magasabbak is. De a minőséget meg kell fizetni :)
2014. július 27.a párjával járt itt 45 Néhányszor megfordultam már itt. Maga az étterem nagyon szép, gyönyörűen felújították ezt a régi épületet. A berendezés tényleg igényes, modern, a pincérek is kedvesek és udvariasak. Ami még pozitívum, hogy jó helyen található, a 8-as főút mellett. Viszont én az ételektől nem voltam elájulva.
Többféle ételt kipróbáltam már, nem rossz, de mégsem hagyott egyik sem maradandó élményt bennem. Emiatt pedig nem tudok 5 csillagot adni.
2014. július 26.barátokkal járt itt 35 Többször is jártunk már a Tóvendéglőben. A céges vacsorák kifejezetten jók voltak itt, finomak és bőségesek voltak az ételek, amelyek svédasztalos rendszerben voltak feltálalva. De akadt olyan alkalom, amikor barátokkal mentünk és bizony elégedetlenül távoztunk több okból is.
Az ételek mennyisége még nekem is kevés volt, emiatt úgy gondolom, hogy egy férfinek meg aztán végképp nem lenne elég. Ami végképp kiverte a biztosítékot az az volt, amikor egy kisebb teremben voltunk barátokkal és a pincér ahelyett, hogy közölte volna, zárni szeretnének, inkább szó nélkül lekapcsolta a teremben a villanyt. Távozóban azonban még láttuk, hogy a nagyobb teremben hangoskodó társaságnak nem szóltak arról, hogy ideje lenne távozni. Lehet, hogy csak mi voltunk ellenszenvesek a pincérnek? Mindenesetre a céges rendezvényeken kívül mi már nem járunk a Tóvendéglőbe. Pedig kár érte, mert nagyon szépen, igényesen felújították és gyönyörű környezetben található.