2015. május 8.a párjával járt itt 55 2015. Áprilisában jártunk az étteremben. Először étlapot szerettünk volna kérni, de megláttuk a menüt, ami két féle volt. Az első nekem, a másik a férjemnek tetszett meg, így menüztünk. Nagyon finom volt, és ami számunkra a legfőbb volt, hogy ennyi pénzért Pécs belvárosában nem adnak semmit. Három fogás volt, a desszert isteni finom eperhab!
! ! A kiszolgálás is remek volt, már inkább túzás volt a pincérek figyelme.
2015. április 8.gyerekekkel járt itt 45 2014. nyarán töltöttünk el 4 napot itt. A szálloda rendben volt, de vannak kifogások. Az jacuzzira ugyan felíratkoztunk, de az első este elromlott, és 4 nap kevés volt megjavítani. Ezen kívül a személyzet (portások,takarítók) részéről éreztünk egy kis lenézést, hogy Mi "csak" Erzsébet programos nagycsaládosok vagyunk.
Az Animátor lányok tündériek voltak, jó programokat csináltak a gyerekeknek. Az étterem előtt is le a kalappal, finom, bőséges volt minden, 2 kg-ot híztunk is :-)!