2023. július 15.a párjával járt itt 55A szálloda csendes, nyugodt környezetben van, a város határában. Pihenésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas. A szobák kényelmesek, tágasak. A tisztaság, a higiénia kiváló. Az ételek minősége, mennyisége rendben volt. Az udvari medence vízhőmérséklete alapján nem csak kánikulában alkalmas fürdésre. Bárkinek tudom ajánlani a hotelt.
2019. április 24.a párjával járt itt 45 A szállás tiszta, kényelmes volt. A sok vendég ellenére nem volt zajos, a csend lehetővé tette a pihenést. Az étterem igazán kiváló, a reggeli és a vacsora is bőséges volt, a kínálatból mindenki megtalálhatta a neki megfelelő ételt. A pincérek udvariasak és figyelmesek, az étterem vezetője kedvesen érdeklődött, hogy hogy érzik magukat a vendégek.
Az egyetlen hibapontot számunkra az jelentette, hogy késő este már nem volt meleg víz zuhanyzáshoz. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat. Kisgyerekeseknek abszolút megfelelő hely, az udvar a nagy füves területtel alkalmas mindenféle szabadtéri programra, játékra. Testközelből megfigyelhetők, simogathatóak a házi állatok.
Zichy Park Hotel válasza
Kedves Grabicza Róbert!
Köszönjük megtisztelő értékelését. Örömmel olvasom, hogy a nálunk töltött idő kellemesen telt, ételeinket ízletesnek és személyzetünket kedvesnek találták.
Sajnálattal olvasom a melegvíz okozta gondokat, mindenképp jelzem vezetőségünk felé, hogy vizsgálják ki ezt a problémát!
Bízom benne, hogy a jövőben lehetőségünk lesz Önöket újra vendégeink között üdvözölni!
2019. május 4., , Zichy Park Hotel