2018. július 22.gyerekekkel járt itt 55 Mindenkinek ajánljuk ezt a helyet. Barátságos, figyelmes, humoros személyzet, gyors kiszolgálás. Ár-érték arányban kiváló. Faparázsnál, kemencében sült pizzáik tökéletesek. A gyerekeinknél, - akik egyébként nagyon kritikusak -, osztatlan sikert aratott a tenger gyümölcsei pizza. A tészta finom, ropogós, a feltét gazdag.
De nem csak a pizzák szuperek. Mi kipróbáltuk a zöld-fűszeres csirkét (drogos csirke :-) kemencés steakburgonyával, és a spagettit is. Mind isteni volt. A személyzet gyors, figyelmes, barátságos, viccelődő. Ha desszertre van kedv, finom saját-készítésű fagylalttal lehet megkoronázni a vacsorát. Mindenki elégedetten és jókedvűen kelhet fel az asztaltól és nem csak a kiváló pálinkától, ami szintén említést érdemel. Ha itt jártok ne hagyjátok ki az István Grill-t, mert kimaradtok a finom kemencés ételek élvezetéből. A sült csülköt nem tudtuk kipróbálni, de jövünk jövőre is. . Kisfiunk akkora rajongó lett, hogy előkereste a hasonló pólóját és össze is öltözött Pista bá-val.