2017. január 30.gyerekekkel járt itt 55 Eplényi síeléshez kerestünk szállást, jó ár/érték arányban. Nagyon örültünk, hogy a Betekints Wellness szállodát találtuk meg. Barátaink előbb érkeztek meg, mint mi és már a Wellness részlegből integettek nekünk, amely most épült, modern, minden igényt kielégít és rendkívül tiszta. A személyzet nagyon barátságos.
Az étkezésnél nagyon tetszett, hogy nem a hagyományos svédasztalos rendszer volt, hanem a leves v előétel után 4 fő fogásból lehetett választani, majd jött a finom desszert. A szobák egyszerűek, de jól felszereltek és tiszták. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát, aki ár/érték arányban a fentiekben leírt hotelt keres.
Betekints Wellness & Konferencia Hotel válasza
Tisztelt Maráz Úr!
Nagyon szépen köszönjük visszajelzésüket és értékelésüket. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és hogy sikerült hozzájárulnunk a kikapcsolódásukhoz. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk Önöket szállodánkban köszönteni.
További kellemes évet kívánok Önöknek a teljes személyzet nevében!
2017. február 4., , Betekints Wellness & Konferencia Hotel