2018. szeptember 16.a párjával járt itt 45 Nagyon kellemes két napot töltöttünk el a Napfény hotelben és a körnezetében! A szálloda elhelyezkedése remek , csendes környezetben van. A fürdő tényleg a szomszédban. A szoba tágas ,kényelmes igazán megfelelő. Az ágyak voltak egyedül kényelmetlenek, az egyik nagyon kemény a másiknak nagyon nyikorogtak a rugói, de kibirható volt azért.
Ezeken kéne egy kicsit korigálni, javítani! ! Az étkezés és a kaja maximálisan kiválló volt! A pincérek nagyon kézségesek és rendkívül gyorsak voltak. Az ételek nagyon ízletesek és háziasak voltak. Az adagok mennyisége is bőséges volt,szerintem mindenki jól tud lakni még a nagy-étküek is. A recepción is nagyon kézségesek voltak. A gépkocsi parkolóval is meg voltunk elégedve a szálloda területén, rugalmas ki- be hajtás. Röviden ennyi amit tudnék tolmácsolni ezzel kapcsolatosan. Bátran ajánlom mindenkinek! Üdvözlettel:
Hotel Napfény válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését.
Örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban.
Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Üdvözlettel: Hotel Napfény***
2018. október 1., , Hotel Napfény