2015. június 16.a párjával járt itt 55 Múlt hétvégi kirándulásunk első napjának mwegkoronázásaként betértünk ebbe a jó hangulatú középkori lovagétterembe,ahol bár sokan voltak,de a személyzet rutinjának,és szakmai felkészűltségének köszönhetően mégsem volt tumúltus. Az ételekre,italokra csak pozitiv jelzőket tudok mondani. Bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani.
A környezet kiválóan alkalmas a laktató vacsora lemozgására,akár egy laza séta formájában is.
2013. november 26.a párjával járt itt 55Idén júniusban egy csodálatos hétvégét töltöttünk el párommal Hajdúszoboszlón. Egy este betértünk ide vacsorázni. A kétfogásos menü amit választottunk finom,és bőséges volt. Ízvilágát tekintve kifogástalan. A bor amit utána ittunk zamatos,hőmérsékletét tekintve kiváló volt. Az erre járó fűrdő és kiránduló vendégeknek is csak ajánlani tudom. Jövőre ha erre járunk,ismét betérünk egy finom vacsorára.
2013. november 26.a párjával járt itt 55 Tavaly ősszel egy csodálatos hétvégét töltöttünk itt el a párommal. A vendéglátók minden elismerést és dicsdéretet megérdemlő profizmussal láttak minket vendégűl. Az étterem őnmagában is 5 csillagos minősítést kapott volna,ha csak mint étterem kategóriában kellene értékelni.
A szobánk ragyogott a tisztaságtól,berendezése pedig egy lakberendező magasszintű tudásáról árulkodott. A tulajdonos által szervezett kirándulás szintén felejthetelen perceket szerzett,hiszen megismerkedhet tünk a környék látnivalóival,természeti értékeivel, érdekességeivel. Bárkinek tiszta szívből tudom ajánlani.
2013. november 26.egyedül járt itt 55 Idén júniusban kellemes három napot töltöttem ezen a szállás helyen. Odaérkezésemkor kedves házigazdák fogadtak,akik már az első perctől igazi profiként viselkedtek. Tudták,hogy ők a szolgáltatók,én pedig a vendég, akiért mindent meg kell tenni. A szoba amit kaptam,a nagy meleg ellenére is kellemesen hűvös és tiszta,rendezett volt.
Bár a három nap hamar eltelt,de hazaindulásomkor nem felejtettem el közölni velük,hogy jövőre velük ogyanott újra találkozni fogunk. Bárkinek nyugodt szívvel merném ajánlani mert tudom az ő elégedettségüket is elnyerné.