2022. szeptember 28.a párjával járt itt 35 sajnos a belépésnél a parkoló kapunal volt egy kis affér . nem sikerült elsőre azt a gombot megnyomni amit kell mivel 3 éve jártunk itt utoljára de viszont volt egy türelmetlen alkalmazott aki lehordottt mindenféle hülyének meg pedig elnézéest is kértem mert feltartottam a sort de csak ö volt mögöttünk de ez nem volt elég mondta tovabb a sértést.
este kiderült hogy az étterem pincére volt megismertem és szerintem ő is engem . nevét nem tudom csak annyit egy piros vagy bordó kis autóval közlekedett másnap lattuk is elmenni a szállodábol még a reggelinel is ot volt. Na ez egykicsit rontott a helyzeten és a lelekesedésemen. Ennyi a többi kifogástalan
Hotel Eger & Park válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését.
Elnézést kérünk a kollégám által tanúsított magatartásért, reméljük túlzottan nem szegte kedvüket a pihenés során.
Szeretettel várjuk vissza Önöket legközelebb is szállodánkban!
2022. szeptember 30., , Hotel Eger & Park
2017. április 7.családjával járt itt 35Sajnos az étterem összel is meg most is még zárva volt,nem tudok véleméynt mondani,semmilyen rendezvény nem volt, hajó csak április 1 től a Dráván,maradt a fürdő szerencsére szép idő volt, fürödtünk meg fagyiztunk. Az épületben átalakitások, fúrások zörgések egész nap,nem a leg kellemesebb, de nem érdekes utoljára voltunk, mert vissza adtam a tagi jogomat és többször nem megyünk Elköszöntünk.