2015. október 30.gyerekekkel járt itt 45 Alapvetően rendben van a szálloda, azonban mindenhová lépcsőn lehet eljutni, így a babakocsit voltunk kénytelenek emelgetni, ha már a fitneszterem átalakítás miatt zárva volt. Mellesleg a is szintünk "átépítés alatt" volt, így azt nem is minősítem, viszont erről értesíthettek volna előre.
A személyzet nagyon kedves és profi, a wellness és a medencék korrektek, a reggeli és a vacsora választékos, azonban lassú az utántöltés. A csomagunkhoz tartozó szolgáltatásokról a wellness-részleg személyzetének fogalma sem volt, én pedig kellemetlennek tartottam, hogy nekem kellene felvilágosítanom egy négy csillagos szálloda személyzetét a saját szolgáltatásaikról, így a szőlőmagos-boros kezelések (2x3 db) helyett maradt egy "hátsimogatás" és egy arckrémezés. Az ördög a részletekben rejlik, ebben sajnos gyenge a szálloda. Összefoglalva: kellemes hely, ha az ember nem négy csillagos, az árakkal arányos elvárásokkal érkezik.