2013. május 22.gyerekekkel járt itt 55 Talán Magyarország egyik legjobb ár-éték arányú, igazi fogadója az osztrák határ mellett. Az ételek a gazdag, magyar konyha lakomáit tükrözik: hihetetlen mennyiség, hihetetlenül jó áron (pl. 1 gazdag leves kb. 600,- Ft, de 3 tányérral kijön belőle, mert fazékban tálalják! !
Éppen a fentiek miatt kapott tőlem a kiszolgálásra csak 4*-ot, mert a szinte állandó teltház miatt (hétvégén szinte csak telefonos foglalással lehet helyhez jutni, az asztal kapacitás a külső résszel együtt jelentős)az ebédre várakozási idő kb. félóra. . . ősz elején különösen hangulatos a nyitott szőlőlugasos kültér, akár kóstolni is lehet a termést, inni pedig mustként (is). A kilátás, a levegő csodálatos, távol a város zajától. Szeretettel ajánlom a Fogadót! ! Gyerekeknek fa játszótér, kirándulási lehetőség és ÁLLATBARÁT hely! Megközelítése a Szombathely-Oberwart főútról, Bucsunál letérve kb. 8 km, vagy Szombathely-Kőszeg felől Lukácsházánál balra lekanyarodva Velem-Bozsok felé, kb. 6 km.
2013. április 22.a párjával járt itt 55 Korábbi üzleti együttműködésünk okán pihentem Párommal a hotelban. A hotel Sopron egyik jelképe, mely a hagyomány megőrzése mellett a gyógy-és wellness kategóriában is kiváló minőséget biztosít a pihenni vágyóknak. Klasszicista stílusának elemei -értelemszerűen- ötvöződnek a mai kor minőségi modernizációjával (minden téren), de más, egyértelműen modern szállodával szemben a 1900-as évek végének, és a 20.
század luxus hangulatának feelingje páratlan és magával ragadó. A konyha minden igényt kielégít. Elhelyezkedése kiváló, hiszen az óváros szívében található az, ám az autóval érkezőknek a parkolási lehetőségek-a mélygarázs kivételével- nem egyszerűek (igaz, ez Sopron egészére igaz). Szükség esetén, fogászati szempontból pedig nincsenek megoldhatatlan problémák:-) Konferenciák lebonyolítására, párok részére kiemelten ajánlom a hotelt!