2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda egy nagyon új épület, ezért minden rendben van vele, tiszta, modern. Igaz viszont, hogy a város tihany felőli szélén helyezkedik el ezért a sétánytól, kikötőtől kissé messze van. Nálunk ez nem volt probléma, még gyermekkel sem. A személyzet kedves volt és jól felkészült.
Június elején még nem volt dömping ezért a reggelit a szomszéd plázában levő Dzsembori nevű kávézóban kaptuk (nem bántuk! ), ahol étlapról választhattunk. A szobánk teljesen rendben volt, ilyen kényelmes ágyban még szállodában nem volt részünk! Ár/érték arányban verhetetlen! Szívesen visszamennénk bármikor, csak ajánlani tudom!
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 35 Közvetlenül a vár tövében helyezkedik el a panzió, szép kilátással a környékre. A szobánk kellően tágas és kényelmes volt, ellenben a falak vékonysága miatt túl sok kellemetlen zaj hallatszik át. Az étkezéssel elégedettek voltunk, a reggelik és a vacsorák is finomak voltak! A személyzet sallangmentesen tette a dolgát.
Kiváló bázis a környék érdekességeinek felderítésére, csak ajánlani tudom!
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 35 A szálláshely elhelyezkedése kiváló, egyszerűen elérhető minden, a tópart csak pár perc séta. Szobánk megfelelt az elvárásainknak csak a gyerek pótágy hullott szét néhányszor. A személyzet döntő többsége nagyon kedves és segítőkész volt, de a recepción vagy kétszer köszöntek is a 6 nap alatt, akkor sem köszöntek ha senkivel sem foglalkoztak.
Az reggelik teljesen egysíkúak voltak, levesbüfé totális csalódás, akárcsak a menüválasztásos vacsora. Meglepetésünkre viszont a kuglóf party és a pármai sonkás bagett mindent vitt! Az Audry bárban dolgozó felszolgáló hölgyek kedvességét külön kiemelném. A szállást ajánlani tudom mindenkinek aki jó ár/érték arányú helyet keres közel a tóparthoz!
2015. május 28.gyerekekkel járt itt 55 Másodszor jártunk a szállodában és másodszor is teljesen elégedettek voltunk mindennel! Remek tavaszi hétvégét töltöttünk el a szállodában, kegyes volt az időjárás is hozzá! A szálloda könnyen megközelíthető helyen van, közel van a főbb látványosságokhoz. A szoba elfogadható, wifi tökéletesen működött, ágy kényelmes, még erkélyünk is volt.
Az étterem kitűnő, bőséges a választék, szombaton este élőzene is volt. Közvetlen, ingyenes átjárási lehetőség van a városi strandra.
2014. augusztus 31.családjával járt itt 45 Kellemes, nyugodt helyen levő hotel, hatalmas parkban, árnyas fák alatt. A személyzet felkészült, udvarias és segítőkész, csak jót tudok elmondani róluk. Nagyon jó, hogy gondolnak a gyermekes családokra a játszószobával és a gyerekmozival. Élmény a szálloda közvetlen közelében levő kalandpark is.
A gyopárosi fürdő minden igényt kielégít, még rossz időben is bőven elegendőek a fedett rész szolgáltatásai. Tudom ajánlani a szállodát és a fürdőt is bárkinek, aki még nem járt itt.