2023. július 11.családjával járt itt 55Nagyon finom volt minden, A pincérek gyorsak és nagyon kedvesek. A pizza Különlegesen finom.
Mindenkinek csak ajánlani tudom
2018. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szeretjük ezt a helyet, a kiszolgálás kiváló ( bár ha sokan vannak elég sokat kell várni, de ezt ellensúlyozza a személyzet kedvessége) és nagyon finomak az ételek.
Gyakran járunk ide, csak ajánlani tudom mindenkinek.Kisgyerekkel érkezőknek a kert végében állatok is vannak amiket lehet etetni és simogatni.
2018. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 15 Gyakori vendégek vagyunk Balatonberényben és egyik júliusi hétvégén a strandról betértünk a Lamantin Büfébe. Három gyermekünkkel mentünk és az étel megrendelése után kb 40 perccel hoztak ki megrendelt ételekből kettőt. Miután utána kérdeztünk, hogy mi történt a pincér hölgy kioktatott minket és közölte hogy elfelejtette megrendelni a konyhától a lemaradt ebédeket.
Senkinek nem ajánlom, bár olcsó és kiadós, de nagyon koszos, a pincérek bunkók ( kb. 40 fokban izzadnak, az látszik a ruhájukon is) és sokszor még egy macska is mászkál az asztalok között ételt kunyerálva. Soha nem megyünk oda többet!