2015. április 11.a párjával járt itt 55 Mivel én kb. 2 km-re lakok a helytől, évente többször látogatom. Eddig soha nem kellett csalódnom. Nagy a választék, úgy érzem mindenki találhat számára megfelelőt. Nem csupán a sablonos ételek találhatók meg a menün, különlegességekkel is találkozhat az ember. Az árakat tekintve a hely nem olcsó.
Igaz egy turisztikailag frekventáltabb helyen átlagosnak lehetne nevezni, azonban ha figyelembe vesszük, hogy hol található akkor pici drága. Ennek ellenére mindenképp megéri! A felszolgálás is érdemel pár szót: a személyzet nagyon érti a dolgát, szeretnek viccelődni, azonban ezt olyan módon teszik, hogy semmiképp nem sértő, sőt kellemsebbé teszik az ottlétet. Egyedüli negatívum, hogy sajnos csak KP-val lehet fizetni.
2015. április 11.a párjával járt itt 55 A kedvenc éttermem Szentendrén. Bár nem a frekventált Duna-korzón található, mégis megéri útba ejteni. Nem tartozik az olcsó helyek közé, de úgy érzem nagyon megéri. Már csak a paradicsom levesért érdemes ellátogatni, mindenkinek ajánlom. Főételek közül bármelyiket választod, nem jársz rosszul.
És ha csak egy pizzához lenne kedved, na abban sem fogsz csalódni. Mindez azonban nem érne maximum pontot a szuper kedves felszolgálók nélkül. Mindenkinek bátran ajánlom!