2014. április 22.barátokkal járt itt 55Nemrégen jártam a csárdában. Hangulatos cigány zene kiváló prímás, udvarias kiszolgálás. Príma magyaros ételek. A berendezés igazi magyaros hangulatot áraszt. A csárda udvara magyaros látványosság, állataival, kecskék,szamár,kacsák,lovak,órákig lehet nézelődni.
Gyermekeknek igazi élmény,de a felnőtteknek is látványos. Ajánlani tudom mindenkinek aki a környéken jár ki ne hagyja.
2014. április 17.barátokkal járt itt 55 Amikor Harkányban járok mindég felkeresem az éttermet. Berendezése lenyűgöző,hangulata csodás,A vendéglő tulajdonosa kedves, udvarias,figyelmes,ismeri a visszatérő vendégek kedvenc ételét,italát,és pálinkával kedveskedik nekik. Ő a felszolgáló,és kedves felesége a kitűnő szakács,finom ételeket készít. Összességében egy jó hely.
Szezonban kiváló zenét szolgáltatnak,kitűnő zenésszel,aki szintén vendég orientált viselkedésével kedveskedik. Visszatérünk.
2014. január 16.barátokkal járt itt 55Régen ismert kedves éttermem,több alkalommal jártam ott társasággal. Mindég jól éreztük magunkat. Harkány kedvelt szórakozó helye és étterme. Ajánlom mindenkinek. Az ételek megfelelőek,vannak kiemelkedően ízletesek,mint a halászlé,a zene jó mindég vidám társaságot találtunk,akik jó hangulattal emelték a színvonalat. Sok a visszatérő vendég,ami igazolja,hogy jó hely.
2013. szeptember 17.a párjával járt itt 55Születésnapi vacsorára hívott Kedvesem az grillkertbe,Szuper grillvacsorát ettünk. Kiváló hangulatban,udvarias kiszolgálásban volt részünk. A kert főút melletti elhelyezkedését remekül megoldja a zajt és port felfogó zöld környezet,ami a hely hangulatát is meghatározza. Ajánlani tudom mindenkinek,aki egy nyugalmas nagyon finom vacsorára vágyik.
2013. szeptember 13.barátokkal járt itt 55Augusztus végén jártam barátnőmmel a hotelban. Régebben is laktam már itt,de a felújítás óta sokkal jobb lett. Az apartman ahol laktunk kényelmes,tiszta, az étkezés kiváló,személyzet kedves,a szálló a legjobb helyen van,a fürdő közelsége miatt és minden elérhető távolságra van. szóval minden a legnagyobb rendben,ár érték arány nagyon jó. Visszatérünk.
2013. június 15.barátokkal járt itt 35A szállodai elhelyezés megfelelő volt,az étkezés átlagos,árához viszonyítva minden elfogadható. A személyzet hozzáállása jó,a hiányosságokat azonnal megoldották. Idővel jó lesz a hely,kezdeti nehézségek mindenhol vannak. Hajrá,sok sikert.
A fénykép a szoba erkélyről készült,ami esténként csendes,nyugodt pihenést biztosított.