2015. május 28.a párjával járt itt 35 Pünkösdi hétvégén volt szerencsém kipróbálni ezt az éttermet párommal és baráti társasággal. A hely megjelenése kellemes. A pincérek barátságosak, de nem voltak kellőképpen figyelmesek. A marhahúsleves mellé kértem a kiegészítést, mely torma és parajkrém lett volna, amit nem én kaptam meg, hanem a társaságunk másik tagja.
Másodiknak lazacot kértem, ami túlkészült és ehetetlen díszítést tartalmazott. A végén pedig desszertet nem kértem, párommal közösen osztottunk volna meg az övét, de mivel mindenki evett úgy gondolták nekem is hoznak egyet. Szintén ehetetlen díszítéssel. Amúgy jó irányba mozognak ötletesek és ízletesek az ételek, ha nem rozmaringgal, narancshéjjal és mentával díszítenének, akkor igazán színvonalas is lehetne.
2015. május 26.a párjával járt itt 45 Igazi Csárda! Nagyon jó helyen. Aki szereti a halat, itt nem csalódik, halhoz méltóan van elkészítve a halászlé. Többi helyen nagyítóval kell keresni hol a hal a lében, itt benne van és jó ízű. A pincér figyelmes, azt teszi elém, amit kérek, még ha egyedi a kérés, akkor is.
Hál' istennek az étlapon pisztráng, harcsa és fogas található, és a szörnyű hekkre még utalás sincs.
2015. május 26.a párjával járt itt 45 Látványos az ételek elkészítése, tetszik, hogy látom mi kerül a tányérba, és mindezt friss alapanyagokból készítik. A kiszolgálás terén lehetnének igyekvőbbek, de kárpótol az étel minősége. Nem beszélve arról, hogy a keletkezett ételszagok nem kísérnek haza, jó a szagelszívás.
A választék elegendő, ha kombinálni szeretném megoldják, nem okozott problémát. A fizetési rendszerük nagyon tetszik.
2015. május 13.a párjával járt itt 55 Többször jártunk már itt, minden egyes alkalommal olyan fogattatásban részesültünk, mintha régóta cimborák lennénk egymásnak. A pincérek érdeklődők, nem tolakodóak, minden kívánságot igyekeznek teljesíteni. A séf - F. Kálmán - nagyon ízletesen, harmonikusan készíti el az ételeket, a tálalás egy igazi élmény.
Igazán fantasztikusan meglepő az ételek elkészítésének a módja. Az ízek, a látvány önmagért beszél. Mindenkinek ajánlom!