2024. június 24.a párjával járt itt 45 Szerintem nagyon jó az elhelyezkedése a Hotelnek, az meg hogy közvetlen vízparti mindent visz. Mondjuk itt igen nehéz este elmenni bárhová, mert konkrétan nincs semmi a környéken. Se fagyizó, se kávézó, de még egy árva bolt sem. De ez nem is fontos. Hotel parkja nagyon szép, van sportolásra is lehetőség, aki erre vágyik.
Mi 4 éjszakát töltöttünk itt, ennyi minimum kell egy éves hajtás után. Étkezések során az ételek választéka számunkra tökéletesen megfelelő volt, és még finom is. Csak itt lehet fogyasztani, mert nincs a környéken semmi. Egyetlen hibája, hogy a szoba nagyon picike, szerencsére szerencsénk volt, nem kellett ott ücsörögni, mert jó idő volt. Tisztasággal én elégedett voltam, nekem nem hiányzott semmi különösebben.
2023. május 29.a párjával járt itt 35 Közel a belvároshoz kerestünk viszonylag olcsó szállást. Ez megfelelt a célnak, jól tudtunk jönni-menni autó nélkül is, nem akartunk szenvedni a parkolással, nagyjából közel van a belvároshoz, ami laza sétával innen elérhető könnyedén. A Hotel egyszerű, de tiszta, nincs semmi különös. Szobákhoz tartozik erkély és mi tisztaságot tapasztalatunk.
Csak reggelit kaptunk, vacsora nem is volt. Elégséges volt, amit kaptunk, természetesen extrák nélkül, de erre is voltunk felkészülve. Az fura, hogy előre ki is fizetették a szállást, nem a végén kellett rendezni a számlát. Kaptunk ajándék belépőt a fürdőbe, aminek én örültem, enélkül lehet ki se próbáltuk volna.
2023. május 29.a párjával járt itt 45 Ha a Börzsönyben túrázunk, itt meg-meg szoktunk állni. Én kizárólag pisztrángot szoktam enni, a férjem meg mikor mit, mert nem szereti a halat. A Pisztráng isteni, ezt leszögezhetem, finom fokhagymás ropogós kéreg, rendesen átsütve. Számomra tökéletes, nekem ettől jobbat nem is lehetne készíteni.
Azonban legutóbb a férjem kapott egy jó cipőtalpat, sajnos rágós volt a hús. Persze, egyszer kibirta, nem is reklamáltunk. A hely a halat értékelve 5 csillag, a férjem ebédjét az talán 2. De kijön az átlag, így legyen 4 csillag. Szerintem a hely megfelel arra a célra, hogy egy jó túra után megpihenni, de több extrát nem kell elvárni.
2022. augusztus 19.a párjával járt itt 45 Nagyon melegben érkeztünk,kabócák zengték végig az utunkat. Már a kocsira gyanakodtunk, hogy valami elromlott, mivel ilyen éles hangot még soha nem tapasztaltunk. A Hotel óriási, rengeteg férőhellyel, és mondhatni szinte tele is volt.
Az étkezéseknél a személyzet nehezen győzte a rengeteg embert, volt hogy nem ért oda a pincér, így innivalót nem is tudtunk rendelni (talán vizet azért tehettek volna ki, beértük volna azzal is). Frekventált helyen van ugyan a Hotel, de zsúfolt. Rengeteg a gyerek, és én azt se bántam volna, ha a nagycsaládosokat külön teremben helyezik el, mivel folyton visított valaki. A strandon viszont valahogy elveszett a tömeg, ott nem lehetett érezni a telt házat. Az épület ugyan retró, de a szoba és a fürdőszoba szép volt (bár a kád létezése értelmezhetetlen volt számomra). Étteremben ételek finomak voltak, de a nagy zsúfoltság ellenére azért volt mindíg mindenből. Medence reggel szinte üres volt, ez pozitív, jókat lehett úszni reggeli előtt. Összességében kellemes 4 napot töltöttünk ott.
2020. október 6.a párjával járt itt 55 Még soha sem jártunk ebben a városban, ezért választottuk uticélként. Tetszett, hogy a belváros szívében van a hotel, ami kívűlről kicsit retro ugyan, de bent mindent megettek, hogy ott ne tűnjön annak. Azzal nem számoltunk, hogy a hotel szomszédságában több templom is van, amik bizony vasárnap reggel 6-kor rázendítettek, jó hosszasan.
Hát nem volt őszinte a mosolyunk ilyen ébresztő után. És ezt még megismételték hétkor, délben, és este is. Hétközben nem tudom, hogy működik a dolog, mi szombaton érkeztünk, hétfőn távoztunk. Ez nem a Hotel hibája, de mi pihenni mentünk, ez bizony zavaró ebben az esetben. A hotel szép belűl, a szoba is kényelmes. A fűrdőkád mondjuk -szerintem- tök felesleges egy hotelben, de mindegy is, ha ez volt, hát ez. A covid19 miatt kevesen voltak az ott tartózkodásunk alatt, az étlap is igen szűkített volt, bár számunkra kielégítő. Az étel mennyisége bőséges, még szólnom is kellett, hogy kevesebbet adjanak nekem, nem akarom visszaküldeni azt, amit nem tudok elfogyasztani. A wellness részleg kellemes, bár nagy előnyünk volt, hogy szinte üres volt a hotel, nem tudom milyen, ha többen vannak, de így most nem volt zsúfolt. Az élmény medence vize lehetett volna picit magasabb hőmérsékletű, de nekünk más problémánk nem volt ezzel. A hotel tisztasága példás, személyzet pedig segítőkész, nagyon kedvesek voltak.
2020. július 4.a párjával járt itt 55 4 éjszakát töltöttünk itt a párommal. Számunkra tökéletes Hotel, minden felszereltséggel, ami a vendég kényelmét szolgálja. Csodálatos part, szerencsére az idő kegyes volt, engedte, hogy fürdeni tudjunk. Balaton itt kicsit iszapos, (bár én nem szenvedtem tőle), de távozásunk előtt pont megérkezett a tisztító hajó, így az utánunk jövők már tökéletesen élvezhetik a vizet.
Ételek nagyon finomak voltak, sőt túlságosan is, legalább 1 kiló plusszal távoztunk mind a ketten. Hotel elhelyezkedése tökéletes, pár éve még a Telekom-é volt, azóta tulajdonosváltás volt(. . . ). Egyetlen negatívuma, az ára, ami kissé borsos, de megérte! Személyzet nagyon kedves, segítőkész. Nekem nem hiányzott semmi, minden rendben volt. Bababarát a Hotel, mondjuk mi már gyerek nélkül utazunk, annyira nem is hiányzik a már a babasírás, meg a gyerek üvöltés, de szerencsére csak kevés gyerek volt még, így tökéletesen élvezhettük a csendet.
2019. október 6.a párjával járt itt 55 Pécsi városnéző 3 napos tartózkodásunkra ezt a Hotelt választottuk. Belvárostól kissé távolabb helyezkedik el, de minden gyorsan elérhető kocsival és tömegközlekedéssel is. Nagyon kedves volt a személyzet, a szoba nagyon szép és praktikus volt, imádtam. A kilátásra kár szót pazarolni, de ez nem is volt szempont a választásnál.
Vacsora bőségesen elegendő, én tulajdonképpen még a felét sem bírtam elfogyasztani, a maradékot becsomagolták, elvittük és így nem kellett kidobni. A wellness részleg picinyke, de ennek megfelelelően kevesen is használják, volt, hogy csak ketten voltunk benne. Bár nem üzemel a Hotelben, de öt perc sétával elérhető a szomszédos utcában egy Pub, ami megfelelt számunkra. Szép emlékekkel távoztam a városból, a Hotel kényelmes és modern szobája élvezetessé tette a pihenésünket.
2019. szeptember 15.a párjával járt itt 45 Évekig elautóztunk mellette, de soha nem álltunk meg. Most egy kirándulás alkalmával viszont tudatosan válaszotottuk. Nyár lévén a teraszon foglaltunk helyet, mely kellemes, szép volt. Én pisztrángot rendeltem zöldséggel, a párom pedig cigánypecsenéyt.
Mind a ketten elégedettek voltunk a mennyiséggel és a minőséggel, ebéd után már a desszert sem a kávé sem fért volna belénk, így nem is kértünk. Az árak elfogadhatóak, szerintem ár érték arányban az ebéd megfelelő volt. Jó.
2019. június 17.a párjával járt itt 45 Már több alkalommal ünnepeltünk itt szűk családi körben, így most is erre esett a választás. Egyre mentünk, volt asztal foglalva. Viszonylag gyorsan rendeltünk is, nagyjából tudtuk ki, mit akar. Rengetegen vannak, bármilyen időpontban is megyünk. Most is, így azért bő 45 percet kellett várni az ételre. Én pisztrángot ettem salátával.
Finom volt mind a kettő, de ettem már jobbat is. De nem baj, finom volt. A helység tiszta, rendes, birom a régi tárgyakat, amiket összehordtak a helyiségben. A WC ultra tiszta, mindenre fel vannak készülve. Mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon ízlésesen és gusztusosan tudnak tálalni, nagyon jó pofák az edények, amiben az ételek tárházát fel tudják vonultatni.
2019. június 10.barátokkal járt itt 45 Még amikor készült, már akkor kinéztük, hogy egyszer majd ki is próbáljuk, ha átadják. Tegnap jött el az alkalom. Nagyon sokan voltak, de a kiszolgálók meglepően kedvesek és türelmesek voltak. Fizetésnél jött egy kis meglepetés, kicsit pilláztam a számla rendezésénél, belváros ide, vagy oda, de kiemelkedően drága helynek mondhahó.
Mindegy ki kellett próbálni ezt is. De a fagylalt nagyon finom, krémes, ilyen értelemben azt mondom ritkán megengedhető még nekem is. Cukormentes citromot és cigánymeggyet ettem, mind a kettő nagyon finom volt, a bartánőm is elégedett volt a sajátjával. Nem leszünk törzsvendégek, de néha azért még fogunk még itt enni.