Rolling
Itt járt már

Rolling adatlapja

25Értékelés
Bemutatkozás
Szeretem az egyszerű, de jó dolgokat. "Nyitva állok bármire én" és vallom, hogy tényleg úton lenni a boldogság.
Így utazok, így járok étterembe
Néha random választok, néha keresem az újat, ismeretlent. Azonban azt sem bánom, ha valaki ajánl valami különölegeset és van időm, pénzem, energiám utánajárni.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Csipegető  •  Aktívan pihenő  •  Vízimádó
Regisztráció2013.12.27
Utoljára itt2024.07.13

Néhány kiemelt értékelés

2024. június 24.a párjával járt itt
Szerintem nagyon jó az elhelyezkedése a Hotelnek, az meg hogy közvetlen vízparti mindent visz. Mondjuk itt igen nehéz este elmenni bárhová, mert konkrétan nincs semmi a környéken. Se fagyizó, se kávézó, de még egy árva bolt sem. De ez nem is fontos. Hotel parkja nagyon szép, van sportolásra is lehetőség, aki erre vágyik.
Felhasználó fényképei:
Világos Hotel Balatonvilágos - Világos Hotel Balatonvilágos - Világos Hotel Balatonvilágos - Világos Hotel Balatonvilágos - Világos Hotel Balatonvilágos -
Még több kép (2 db) >>
2013. december 27. járt itt
A hely csendes, nyugodt. Talán nagyon is. Ott jártunkkor a fürdőn kívűl más nem üzemelt. Nagy hiánya a településnek,hogy nem taltunk egy kávézót, vagy cukrászdát, ahová be lehet volna ülni. De ez nem a szálloda hibája. Az csodálatosan elkészített tiszta, rendes, üde színfoltja Gunarasnak.
Kiváló 2018. november 23.a párjával járt itt
Házassági évfordulónkra ajándékba kaptam két nap pihenést a férjemmel. Nagyon vártam, vonzott a hely szépsége, a Rámszakadék közelsége. Sajnos, az idő nem volt valami kegyes, csak kevéset lehettünk a szabadban. Jó volt bekuckózni a Hotelbe. Rövid kirándulás után (amikor is eleredt az eső) jó volt átmelegedni a meleg medencében, szaunában.
Felhasználó fényképei:
Royal Club Hotel Visegrád -
Royal Club Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Szívből köszönjük dicsérő szavait nálunk töltött kikapcsolódásáról! Legfontosabb szempontunk Vendégeink elégedettsége, így igazán örülünk, hogy mindennel tökéletesen elégedettek voltak! Alig várjuk, hogy ismét szállodánkban köszönthessük egy újabb kiérdemelt pihenésre!
2018. november 25., Royal Club Hotel, igazgató