2016. július 5.a párjával járt itt 55Szép meglepetést kaptunk azzal az ajándékutalvánnyal ami Mátraházára szólt Ózon Hotelba. Igazi felüdülést adott a Mátrában méltán büszkén álló szálloda. A szolgáltatások kitűnőre értékelhetők. A wellnes részlegük nagyszerű, ízletes, választékos ételeket kínál a konyhájuk, és mindenhol kedves, előzékeny személyzettel találkoztunk.
Szívesen ellátogatnék újra ide, barátaimnak is ajánlom.
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 Jó helyen, jó időben, jól érezni magunkat csak emlékezetes esemény lehet. Ezt mi megkaptuk Egerben a Hotel Aquaban. Közel van minden látnivaló és kellemes kikapcsolódást nyújtó helyhez. A csomaghoz tartozó ajándékok / strandbelépő, Wellness belépő, városnéző kisvonat jegy a Szépasszonyvölgybe/ kitöltötték az ott töltött napok üres óráit a magán programunkon túl is.
A szálloda kellemes hatást kelt, szép park, tiszta, tágas szobák, előzékeny személyzet. A konyhájuk kiváló! Finom, különleges és bőséges ételeket kaptunk. Különdíjat adnék Zsálya Bistró minden dolgozójának. Nyugodtan ajánlom másoknak is akik 3***-os Hotelbe vágynak Egerbe.
2014. augusztus 3.a párjával járt itt 45 Nyugdíjas házaspárként töltöttünk az idén június végén 4 napot a Bodrogi Kúriában. Rendkívül békés, szép környezettel, kedves, előzékeny személyzettel, és kifogástalan tisztasággal találkozhattunk. A ételek minősége és mennyisége kiváló. Kérésünkre vendégül fogadhattuk családtagjainkat egy ünnepi ebédre, mível négyünk névnapja éppen erre az időpontra esett.
Az ottmaradásra időközben kedvet kapó 7 éves unkánk részére is gyorsan intézkedtek pótágyról. Kellemes órákat töltöttünk a benti fürdőmedencékben, de a kintit nem használtuk, mert nagyon hideg volt a vize. A férjem külön díjazta a horgásztó adta lehetőséget. Köszönet a Hotelnek a nagyszerű ellátásért, és gyermekünknek az ajándék utalványért!
2014. július 4.gyerekekkel járt itt 55 Egy szép családi esemény kapcsán /esküvő, 2014. 06. 14. / volt szerencsém megismerni ezt az "ékszerdobozt" a dombok között. Felemelő érzés a kastély korabeli bútorai környezetében létezni, mert az ünnepi hangulatot magában is magasztossá teszi. Mindezek mellett a személyzetnek kitűnő osztályzatot adnék figyelmességükért, előzékenységükért és barátságos modorukért.
Az ételek ízletesek, bőségesek voltak, és az egész kastély ragyogott a tisztaságtól. A gyermekbarát fogadtatást is nagyra értékelem. A falun át a kastélyhoz vezető úton nem is sejthető -inkább meglepő-, hogy ilyen csodálatos helyre jutunk. Egy Örömanya 2014. 06. 14-én.