2019. június 11.gyerekekkel járt itt 55 60. életévemet töltöttem be, ennek tiszteletére, felnőtt fiam kíséretében teljesült egy régi vágyam. Olyan romantikus, mesebeli kastélyban szerettem volna eltölteni legalább 1 hosszú délutánt és éjszakát, amely gyermekkori álomképeimet megvalósítja, a szívemnek, lelkemnek, testemnek hosszú időre tartalmas élményt biztosít.
Összességében, minden amit a Sasvár kastély szálló biztosított, tökéletesen kielégítette az igényeinket és az ehhez kapcsolódó Borfesztivál növelte az elégedettségünk szintjét. Szívesen töltenék több időt is ezen a helyen, amennyiben az élet még lehetőséget adna erre, örülnék, ha a szálló vendégei este, legalább 22 óráig vehetnék igénybe a fürdő igazán testmegújító, frissítő, pihentető szolgáltatásait, legalább nyári időszakban. Köszönöm a kastély minden dolgozójának a 06. 09-06. 10-ig eltöltött felejthetetlen napokat, munkájukhoz jó egészséget és további sikereket kívánok! Tisztelettel: Dr Lengyelné Rónai Tünde