2019. január 16.egyedül járt itt 15 Hajdanán kimondottan jó konyhát vitt az étterem, sajnos - úgy fest - csak múlt időben. Az elmúlt egy évben többször is megfordultam az étteremben, mintahogy a mai napon is kapott egy esélyt. Pacalpörkölt főttburgonyával, csak pacal nem volt benne? !
Elsőre furcsának hathat, pedig ez a fájó valóság, kizárólag mutatóban árválkodott egy két szétfőtt pacalfoszlány az amúgy állagra megfelelő pörkölt szaftban. Korábban a borjú bécsi volt tolerálhatatlanul mócsingos. Ilyen malőrök nem férnek bele, ezt a nívót egy vasuti söntés is tudja, féláron. Ez volt az utolsó próbálkozásom. Több esély nincs! Ócska hely!
2019. január 5.barátokkal járt itt 25 Lelakott, lepukkant . . szebb napokat látott szálloda, ami még a 4 csillagot is csak alulról súrolja. Egyetlen mentsége, hogy a konyha azért teszi a dolgát, az ételek minősége kielégítő. Az összes többi kritikán aluli. Szembetűnő a sok elkoszolódott felület, valamint az elhasználódott berendezési tárgyak vágyölő sokasága.
. Alapvető dolgok hiányoznak: pl. : az éttermi részben nincs pezsgőspohár a pezsgőhöz? ! Mindez irreális mértékű túlárazottsággal.
2018. október 23.a párjával járt itt 25Komoly várakozásokkal ültünk be a helyre, nem utolsósorban a séf személye miatt. Az ételek sajnos nem igazolták a felfokozott várakozást, masszív középszerűség jellemzi a Zuzut.
A kostoló egyenesen sokat ígérő, még az előételek is rendben voltak, úgymint tatár beefsteak és terrine, de a főétel gyanánt felszolgált milánói sertésborda, még a gyerekkori mócsingos menza nívót is alulmúlta.
2018. október 23.családjával járt itt 15Remek kiszolgálás és design, tökéletes bisztró atmoszféra . . . . , sajnos ugyanez az ételekről nem elmondható.
A cézársaláta egyenesen siralmas, a kiszolgálás és a teríték 10 pont, viszont a felszolgált étel 0, konkrétan az ország legborzalmasabb cézársalátája készül itt. Ez az, amire sajnos nincs mentség! Kár, hogy a konyha ennyire 0, sok hühó a semmiért!
2018. október 23.családjával járt itt 55 A szálloda étterme, a Mikszáth étterem kizárólag szuperlatívuszokban említhető! A büfé asztalos szállodai etetők vendégköre messziről kerülje el, mert csalódni fognak . . Az alapanyagok minősége, vmint az elkészítési mód elképesztő igényessége egyáltalán nem nevezhető szokványosnak kis hazánkban.
Köszönhetően a séf személyének, túlzás nélkül az ország egyik legszínvonalasabb étterme, mely nemcsak szállóvendégek számára látogatható!
2018. augusztus 26.családjával járt itt 45Elsôrangú kiszolgálás, kitûnô ételek. Egy apróság: az asztalterítô maszatos volt. Amúgy - ezt leszámítva - csak ajánlani tudom. Tiszta asztalterítôkkel habozás nélkül csillagos ötös, így csak 4-es.
Az ételek minôsége - mind az elkészítés módja, mind az alapanyagok tekintetében - elsôrangú. Legközelebb, ha az asztalterítôk is OK, ígérem a maximumot adom.
2018. augusztus 26.családjával járt itt 15 Sajnos idô elôtt távozni kényszerültünk, így a fogásokat nem kóstoltuk, arról véleményt nem mondhatok. Elôre foglaltunk, közvetlenül a konyhai kijárat mellett kaptunk asztalt. A tolóajtó nyitott állapotában masszív konyhaszag és huzat, igencsak kellemetlen.
Becsukni az ajtót rendesen nem lehetett, minduntalan visszacsúszott nyitott állapotába, ugyan próbáltam a lábammal ott tartani, de a személyzet ki-be járkálása állandó tologatásra ill. ajtó tartogatásra késztetett, szánalmas és komikus egyszerre. Mindezt megelégelve kértünk egy másik asztalt, de a foglalások miatt erre nem volt lehetôség. A felszolgálók közölték, hogy ez van . . Felálltunk, fizettünk és eljöttünk. A megoldás - profi szervíz esetén - az lett volna, hogy oda nem kerül asztal és oda nem ültetnek vendégeket, mert ilyen kompromisszumokkal/kellemetlenségekkel nincs biztosítva a kultúrált éttermi fogyasztás. Marad a csalódás meg a rossz szájíz.
2018. július 28.családjával járt itt 15Minőségi Hubertus [charolais) húsalapanyagot ilyen rosszul [moderálva - a szerk. ] elkészítve méh sosem ettem, köze nem volt a steaksütéshez. A többi étek is könnyen felejthető.
A kiszolgálás nevetségesen diazfunkcionális, mintha diákok nyárimunkán ismerkednének a vendéglátás szakmai fogásaival, 24 percet vártunk csak az italrendelés megvalósulására, ugyanez a számlával a végén.
Ennyi pénzért, többet kéne nyújtani. Mert
Lavender Terasz Étterem válasza
Kedves Ronan,
Sokat gondolkoztam, hogy miként reagáljak névtelen, pontatlan bejegyzésére (Hubertus Angus, és nem mellesleg alkalmazunk diákokat is szakmai gyakorlaton). Én megköszönöm inkább a hozzászólását, hiszen nincs olyan, hogy egy étterem, egy szállás, szolgáltatás vagy bármi mindenkinek egyaránt tessen.
Szerencsére ön a roppantul nyers, és eltúlzott -gondolom szándékosan- értékelésével (látva a többit is, ahol a moderációnak szintén közbe kellett avatkozni) az abszolút kisebbséghez tartozik (tessen kérem értékeléseket nézni akár a legnagyobb közösségi oldalon). Nem is életszerű, ha csak jó vélemények tartoznak egy helyhez, és éppen ezért is köszönöm még egyszer a hozzászólását.
További jó egészséget!
2018. július 31., Schwendtner Péter, tulajdonos
2018. július 28.családjával járt itt 15 Legeslegelsősorban koszos és mocskos: pl. beszáradt erőspista szutykos üvegcsében, koszos asztal, szutykos étlap. Zsírban v olajban tocsogó rántottszelet. Fördös Zé déli parti ajánlójára hallgatva tértem be - magamtól sose tettem volna - ebbe a kivűlrő se sok jóval kecsegtető etetőbe. Kár, hogy nem hallgattam a megérzésemre .
. . Nem is értem, hogy egy ilyen igénytelen hely, hogyan szerepelhetett Zé déli parti videóblogjában. Ez szégyen Fördös Zé étekszakmai tevékenységére nézve is. A piaci talponálló ültetett változata . . . aki kimondottan nagyon rossz [moderálva - a szerk. ] éttermet keres, annak feltétlenül a Hintalóban a helye.
2018. július 26.gyerekekkel járt itt 55Siófok legszínvonalasabb étterme, mind az ételek elkészítési nívója mind a kiszolgálás színvonala elsőrangú! Rengeteget járok ide és sajnos kevés az ilyen hely (különösen a Balatonon), ahol állandó a magas mérce. Drága, de nem érdemtelenül, ugyanis a nívó meg a teljesítmény mellette szól. Csak ajánlani tudom az igényes vendéglátáshoz rsgsszkodóknak!