2017. február 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Esztergomi wellness puhenesünk alkalmával, már határozott céllal érkeztünk a Széchenyi téren elhelyezkedő Pubba. A kézműves sörök árusítása volt vonzó a számunkra. Éppen ebéd időben voltunk így meg ebédeltünk, Mondhatom, hogy nem csalódtunk. Nagy, bőséges adagodt kaptunk. Én glutén érzékeny vagyok és minden gond nélkül tudtam választani az étlapról.
Finom volt, bőséges és nem drága. Ajánlom mindenkinek terjen be ide ha arra jár.
2017. február 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A párom születésnapját ünnepeltük Esztergomban egy wellness hotelben. Szép napos délután egy hangulatos kávézot kerestünk és a Szamos cukrászdára esett a választásunk. Nem bántuk meg. Nagyon kellemes, látványos környezetben, finom süteményeket és kávét ittunk. A személyzet kifogástalanul kedves volt. Legközelebb sem hagyjuk ki ha a városban járunk.
Rendkívül kulturált,modern, tiszta, kényelmes. Ár érték arányban remeknek mondanám, a svédasztalos reggeli bőséges és nagyon finom.
A személyzet kifogástalanul kedves, segítőkész. A szoba a kényelmes, tiszta, tágas. Jól szigetelt, csendes. A fürdőszoba szintén tiszta. Remek a WiFi szolgáltatás. Jó a parkolási lehetőség a szálloda előtt. Köszönjük a kényelmet.
2017. február 16.a párjával járt itt 55 Ami nem tetszett glutén és laktóz érzékeny vagyok egy hónappal előbb lejeletettem, de sajnos nem készültek erre, se kenyér se laktózmentes termék a tejet kívül nem volt. Egy négy csillagos szállodában ez szerintem meg kellett volna oldaniuk, és nem nekem kellett bevásárolnom. . . Egyébként az ételek bőségesek és finomak voltak a párom szerint.
. . A hotel szép, kényelmes ezen apróság kivételével, az értékelésem ettől még kitűnő!