2018. február 20.a párjával járt itt 45 Nagyon szép, igényesen kialakított hotel, könnyen és gyorsan megközelíthető, ám sajnos csendesnek nem mondanám, hiszen főút mellett van. Pozitívumként említem a szép berendezés mellett a kedves, segítőkész személyzetet és, hogy van csendes fürdőzés, amikor gyermekmentes övezetté alakul a wellness-részleg.
Az étterem (nem svédasztalos kiszolgálás esetén) teljesen lenyűgözött, a felszolgálók is nagyon kedvesek voltak, az étel pedig egyszerűen fenomenális. A svédasztalos vacsorával azért akadtak problémák, bár nagy mennyiségben valószínűleg nem lehet egyszerű finomat főzni, meg azért nem tesz jót az étel ízének és minőségének, hogy órákig melegen kell tartani. A tisztasággal sajnos nem voltunk 100%-ig elégedettek: foltos volt az ágytakaró, vízköves a zuhanyzó, a jacuzzi estére pedig undorítóan büdös és zöld volt. A fő problémát számunkra az okozta, hogy hétvégén rengeteg vendég volt, ennyi emberre viszont kicsi volt egy ekkora wellness-részleg, így mi meglátva a nagy zsúfoltságot sarkon is fordultunk, és csak vacsora után, a csendes órákban merészkedtünk vissza (akkor már kevesen voltunk). Szerintem jó lenne kibővíteni a wellnesst, mondjuk egy igazi úszómedencével, még egy jacuzzival és néhány nagyobb szaunával. A szoba kényelméből az vont le, hogy a sötétítő függöny nem töltötte be teljesen a funkcióját, mert nagyon átvilágított rajta az utcai lámpa, valamint, hogy nekünk túl puhák voltak a párnák. Összességében kellemes érzéssel távoztunk, és abszolút megérte az árát az itt eltöltött idő.