2020. október 30.gyerekekkel járt itt 55Családdal töltöttünk itt egy hetet, és nagyon jól éreztük magunkat. Három szoba, nappali, cserépkályha és nagy fedett terasz, ping-pong asztal és tűzrakó hely. Szóval minden megvan ami egy családi kikapcsolódáshoz szükséges. Egy negatívum volt csupán, hogy az ágyak nagyon kényelmetlenek.
Ár-érték arányban nagyon jó a szállás.
2020. október 30.gyerekekkel járt itt 35Családdal jártunk itt őszi szünetben. A hely régi hangulatú, egyszerűen berendezett. Csak svédasztalos étkezés volt, ami 2950 Ft/ fő. A kiírtakkal ellentétben gyerekkedvezményt nem kaptunk. Az ételek átlagosak, semmi extra. Aki sokat akar enni, átlagos ételekből annak ajánlható a hely. A két pincér kedves volt és segítőkész.
Mi biztosan nem megyünk vissza, mert sokkal jobbra számítottunk.
2018. november 2.gyerekekkel járt itt 45 Már sokszor jártunk itt az elmúlt tíz évben és az idén is a kőszegi kirándulásunkkor az étterem mellett döntöttünk. Nagyon szeretjük ezt a helyet, mert nagyon hangulatos; finom és bőséges ételeket ehetünk , gyors kiszolgálással.
Amiben az elmúlt időkhöz képest csalódtunk, hogy nagyon kevés a pincér és sokat kell rájuk várni ( csak egy kedves pincérrel találkoztunk, akit régóta ismerünk látásból - copfos, magas és mindig mosolyog). A mellékhelység és a gyerek játszótér elhanyagolt és koszos.
2018. augusztus 18.családjával járt itt 55 Nagyon sokszor járunk ide az egész családunkkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész.Van fagyi és kisfröcs ami mindíg finom és friss. Este Balatoni naplementével pedig leírhatatlan élmény. Szuper hely, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hosszú biciklizés után is üdítő élmény.
2015. december 6.gyerekekkel járt itt 55 Több mint 10 éve járunk már ide; először egy majd két és három gyermekünkkel. Többször voltunk itt nyaralni, szilveszterezni vagy csak egy hosszú hétvégére. Mindig nagyon jól éreztük magunkat és tökéletes pihenésben és kikapcsolódásban volt részünk.
Ami annak köszönhető, hogy csendes, tiszta és tökéletes a szálláshely, de ami a legfontosabb a házigazdák szeretete ami mindig velünk volt, az Ő személyük a garancia a tökéletes pihenésre és kikapcsolódásra mindenkinek. Kiváló szálláshely amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. Rostás Család.