2017. január 11.a párjával járt itt 45 Nem régen volt tulajdonos váltás. 2016 11. 11-13-ig töltöttünk 2 éjszakát a panzióban. Kedves személyzet,tiszta szobák. Közel a fürdő. A reggeli finom és bőséges volt. A wellness tiszta volt és meleg. A kinti időjárás miatt még jól is esett. Bátran merem másnak is ajánlani. Ami kicsit rossz volt az a fürdőszoba mérete.
Elég szűkös volt. Nagyobb darab vendégnek lehet,hogy kényelmetlen a Wc-hez jutás. Összességében jól éreztük magunkat.
2017. január 3.a párjával járt itt 45 Sok véleményt elolvastam a hotelről. A hotelre azért esett a választásom,mert szép helyen van. Olvastam,hogy nyár óta új tulajdonosa van. Olvastam az előzményeket nem vártunk luxus dolgokat. Tiszta szép szobák az étterem is szép. Finomakat ettünk. A szilveszteri vacsora bőséges és finom volt. Reggeli- volt rántotta virsli,de felvágottak, sajt,stb.
Ami kicsit macerás volt a reggeli kávé telt háznál kannából önteni. Sokan szerettek volna egyszerre kávét inni,és a termosz mennyisége kevés volt várni kellet. Igazából ez nem volt eget verő nagy probléma. Sokat beszélgettem a tulajdonosokkal. Tudják,hogy még messze mire teljesen elkészül. De lelkesek és mindent megtesznek a vendégek kényelméért. Bátran merem ajánlani aki nem a luxus dolgokat keresi. csodálatos lehet mikor zöld a táj, karnyújtásnyira az erkélytől a fenyő erdő. Másik évszakban is megyünk.
Panoráma Hotel Noszvaj válasza
Nagy Örömünkre szolgált Önöket vendégül látni . Köszönjük ,hogy az olykor rosszindulatú kommentek ellenére is minket választottak és saját maguk győződtek meg arról, hogy milyen értékei vannak a mi Szállodánknak. Mindent megteszünk, hogy a fejlődés folyamatos legyen és mindig tudjunk valami újat nyújtani vendégeinknek!
Sok munka áll még előttünk,de mindvégig arra fogunk törekedni, hogy aki minket választ,az valóban gondtalanul,kényelemben és szeretettel körülövezve tölthesse a jól megérdemelt pihenését! Szeretettel várjuk vissza Önöket egy másik évszakban is!
2017. január 10., , Panoráma Hotel Noszvaj