2019. február 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a barlangban :)
Mindennel felszerelt (konyha,furdőszoba) és tiszta hely. A hölgy nagyon kedves és segitőkész volt,szép kártyával is tudtunk fizetni. Kosaras reggeli nagyon hangulatos volt,bár kissé hiányosnak találtam. A várat is meglátogattuk,csupa kedves emberekkel találkoztunk.
Egy dolog volt ami nem tetszett,hogy a mi apartmanunk összenyitható a mellette lévővel és egy ajtó valasztotta el egymástól ,igy mindent át lehetett hallani. De ez nem volt akkora probléma , ettől még jól éreztük magunkat. Szívből ajánlom mindazoknak akik nem szeretnének egy hagyományos hotelben megszállni. :)
2019. február 20.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kétszer is jártunk a Fűzfa Hotelben. Egyszer ősszel(3 nap) és egyszer nyáron (5 nap). Szívesen mentünk vissza mivel nagyon jól éreztük magunkat. A Tiszatavi Ökocentrum egy nagyon jó kis program,kisfiam is nagyon élvezte. Vizitúra nagy élmény és horgászni is lehet :)
A szálloda személyzete kedves,segítőkész.
A szobák tágasak,tiszták voltak,légkondicionáltak. A reggeli és a vacsora is kifogástalan volt. Bősségesen volt választék,ha valami elfogyott ,igyekeztek rögtön pótolni. Szívesen ajánlom mindenkinek a Fűzfa Panziót :)
2017. október 25.a párjával járt itt 55 Remek :) kettő éjszakát töltöttünk a Fűzfa Hotelben. A személyzet nagyon kedves,a szoba nagyon kényelmes,tágas,az ételek minősége és mennyisége kifogástalan volt. A wellness is nagyon jó volt,a víz hőmérséklete is. Az ,hogy úszósapkát kellett hordani külön említést érdemel,hisz nem úszkáltunk a sok hajszálak között(más szálloda is megkövetelhetné ezt).
Az éjszakai fürdőzés is szuper lehetőség . Jártam már sok szállodában,de sehol nem tálaltak reggelire isteni finom sült szalonnát. Soha nem felejtjük el az izét :)
A Hotel nagyon szép helyen helyezkedik el,a Tisza tó közelsége és szépsége elkápráztatott minket. Mindenki barátságos volt és segítőkész,sok programot ajánlottak,mit érdemes kipróbálni. A csónak túra felejthetetlen élmény volt. A Tisza-tavi Ökocentrum nagyon kellemes program volt,egy egész napot lehet ott tölteni,kisgyerekkel is merem ajánlani. Száz szónak is egy a vége. . . aki még nem volt,mindenképp látogasson el ide,aki egy "családias" környezetben szeretne pihenni. Mi lefoglaltunk már most a jövőévi nyaralásunkat itt. :)
Köszönünk mindent! Nyáron találkozunk !