2019. november 17.családjával járt itt 15 Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire csalódottak voltunk. Hajléktalanszálló különben néz ki mint ez. 4 év alatt semmi változás. A falak koszosak, a szobában mintha dohos-cigiszag keveréke lett volna, a légfrissítő sem segitett sokáig. :D
A Tv ami nálunk volt össze volt szigetelőszalaggal rögzítve, a szekrény majdnem ránk borult.
:D Fürdés közben a zuhanyrózsa szétesett, utána már hiába raktuk vissza ugyanúgy csapkodott mindenfele. (papucsba tusoltunk, másképp nem mertünk. . :D )
Kínunkba már röhögtünk. . első nap nem kérték el a kulcsot, második nap még mi lettünk le*va hogy le kell adni. . (? ! )
5 csillárból 1-nek volt villanykörtéje. Az ajtó mintha be lett volna rugva, átláttunk a folyósora :D az ablaknál valami rongy lógott, azt nem nevezem függönynek. Franciaágyas szobát foglaltuk, de amikor odaértünk a recepciós értetlenül nézett ránk, amikor mondtuk hogy foglalásunk volt. :)) Horror film forgatásra viszont príma hely! ;)De a képek magukért beszélnek.