2016. május 11.gyerekekkel járt itt 55 Unokáimmal nagyon sokszor jártám már a fürdőben és mindenkinek nagyon tetszett. A gyerekek és én is jól éreztük magunkat. Az árak sajnos elég magasak. Talán több családos kedvezményt lehetne adni akkor még több gyerekes szülő is fel tudná keresni ezt a nagyon szép és kellemes fürdőt.
A zuhanyzó sajnos nem igazán praktikus, mert nincs hely a holmik tárolására . Én legjobban a nagy uszómedencét élvezem.
2015. február 24.családjával járt itt 55 Torkos csütörtökön jártunk ismét /sajnos csak erre van lehetőségünk/ az étteremben. Most sem csalódtunk. Egy féle levest és három féle másidik fogást választuttunk. Minden nagyon finom volt. A legjobban az tetszik,hogy hosszu évek óta a minőség nem romlik inkább még jobb/ha ezt lehet még fokozni/.
A kiszolgálás kifogástalan, a pincérek nagyon szimpatikusak és udvariasak. Örülök,hogy ismét ezt az éttermet választottuk. Az étterem nagyon kellemes és elegáns. A tisztaság példás. Egyszóval minden tökéletes volt, mint mindig. A kávé csodálatos finom. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Rozoga
2013. május 26.gyerekekkel járt itt 25 SAJNOS-MOST MÁR IGY UTÓLAG MONDOM- elmentünk a családdal ünnepelni, gondolván, hogy itt elfogadható áron megkapjuk a menüt illetve az ellátást. Hát nem igy történt. Az előre megrendelt és megbeszélt menüvel nem is volt gond, de az ital, ami főleg szinte csak üditőböl állt, méreg drága lett.
A vendégek többsége gépkocsival érkezett,igy szeszesital szinte nem is fogyott. Kérés nélkül hozták a kancsos üditőket, majd a számlát. Hát elájultam, többe került az ital mint az étel. Na szóval nem ajánlom senkinek. Még ők voltak megsértőde, mert reklamáltam. Öcsi Kecskemétről