2023. március 15.a párjával járt itt 25 Érkezésünk után 10 percig nem vettek tudomást rólunk. A végre előkerülő felszolgáló hölgyet megkértük, hogy törölje le az asztalt, ami nem nagyon sikerült. Sebaj, megoldottuk mi . Halászlevünk megérkezett bográcsban, kb háromnegyed adag a máshol megszokottakhoz képest. Harcsahalászlé, természetesen afrikai harcsából, folyami harcsa áráért.
Evőeszközt és kenyeret külön kellett kérni hozzá. A csípős paprika hiányát már szóvá sem tettem. Túrós csusza volt a második fogás, ami nem tudom mitől volt túrós,hiszen csak nyomokban tartalmazta ezt a tejterméket. A tepertő alatt kiszárított, kőkemény kockázott bacont kell érteni. Mivel kártyával fizettem, büntiből be kellett mennem a valószínűleg irodaként szolgáló hátsó helységbe, ahol a mogorva főnök asszonynál lehetett fizetni. Az árakat az ételek és a kiszolgálás minőségéhez képest kicsit magasnak találtam. Soha nem akarnék megint ide bejönni!
2020. június 1.a párjával járt itt 35Három nappal érkezés előtti érdeklődésemre azt válaszolták,hogy működik a wellness részleg,nem volt igaz. Hajnali fél hatkor és fél nyolckor tűzjelző visításra ébredtünk. Az ételek minősége a két évvel ezelőttihez képest romlott. A sötétítő leszakadva,a vizesblokk szörnyű. A négy csillagtól elég messze van a hely. A személyzet viszont kedves készséges.