2018. június 22.családjával járt itt 55Csak jót tudok mondani erről a helyről. Szép, tiszta, kulturált, udvarias kiszolgálás és isteni finom ebéd. Szívből ajánlom mindenkinek!
2014. augusztus 1.a párjával járt itt 25 2014 július közepén határoztuk el férjemmel,hogy megnézzük Tokaj városát. Tokaj nagyon szép,nagyon tetszett, városnézés közben megéheztünk és a Toldi fogadó éttermét választottuk. Korábban már megfogadtam,hogy nem megyek be olyan étterembe ahol rajta (rajtunk ) kívül nincs más vendég, de úgy gondoltuk ,hogy a nagy melegben talán később érkeznek az étkezni vágyók.
A pincértől az étlap alapján érdeklődtem ,hogy a választott étel a harcsabrassói mi tulajdonképpen és hogyan készül. Az úr elmondta,hogy hasonlóan készül mint a hagyományos brassói csak halból. Ezt az ételt választottam. Óriásit csalódtam, ugyanis köze sem volt,de még csak nem hasonlított a brassóihoz, hanem hasonlóan nézett ki mint a haltöpörtyű(azt ugyanis már korábban ettem). Hozzáteszem ez még nem lett volna baj,mert éhes voltam és szeretem a halat, de sajnos azok a "halfecnik", amik a tányéron "mutatóban"voltak nem voltak frissek és a mellé tálalt sült burgonya is buggyant volt. Olyan mint amit korábban már megfőztek, kicsit megbuggyan de olajban átsütöttek. A férjem sem volt elragadtatva a halászlétől és a túrós csusza amit még rendelt sem volt gusztusosan tálalva. Sajnálom hogy ilyen negatív dolgot kell írnom, de fel vagyok háborodva azóta is. Mindezért fizettünk itallal együtt (1 nagyfröccs és egy pohár sör) közel 7000 Ft-ot. Életemben először nem adtam borravalót. Nem reklamáltam akkor ott mert engem még mindig jobban zavar ha kritizálok mintha engem kritizálnának. Kíváncsi lennék egyébként,ha németül vagy olaszul szólaltam volna meg(egyik sem jelentett volna akadályt)olyan kiszolgálásban lett volna-e részünk,mint a közben érkező nem magyar csapatnak. Sajnálom hogy nem pozitív véleményt tudok írni. Patakiné Veszprémből
2014. április 23.családjával járt itt 55 Több alkalommal jártunk Nagyatádon a Solar Hotelban. Bármikor szívesen töltünk el itt néhány napot! Kevés helyen tapasztunk ilyen családias barátságos hangulatot. Már második alkalommal úgy fogadtak bennünket mint rég látott családtagot. A kiszolgálás kifogástalan. A személyzet arra törekedett hogy valóban jól érezzük magunkat.
A város olyan mint egy kis ékszerdoboz. Szívből tudom ajánlani mindenkinek! Rózsa
2014. április 23.a párjával járt itt 55 Több alkalommal jártunk itt, Debrecenbe a Nagyerdő Hotelba. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. A személyzet udvarias szolgálatkész. Nagyon jól éreztük magunkat. Igazi kikapcsolódásban volt részünk. Szívből tudjuk ajánlani mindenkinek! Debrecen egyébként is gyönyörű szép város. Szívünk csücskévé vált.
Három alkalommal vettük igénybe a szolgáltatásaikat, de bármikor örömmel döntenénk emellett a lehetőség mellett. Rózsa