2016. július 11.barátokkal járt itt 55 Rendkívül hangulatos hely, főleg az utcaszint alatt elhelyezkedő terasz egyedi és különleges! A konyha kitűnő, a kiszolgálás családias és figyelmes, közvetlen, ám mégsem tolakodó. Ilyen az igazi vendéglátás. A hangulatban tényleg van némi olaszosan barátságos, dehát végül is ez egy ristorante!
A harcsa brassói pedig - bár nem itáliai specialitás - feledhetetlen kulináris élményt jelentett! Köszönöm!
2016. február 17.gyerekekkel járt itt 55 Pár hete töltöttünk el egy kellemes hétvégét a szállodában, családostul. A frissen felújított szobák tágasak, ízlésesek és kényelmesek voltak egy sor praktikus újításról nem is beszélve. A kilátás egyedülállóan csodálatos, nem is nagyon tudom, hogy van-e ehhez hasonló az országban. . . !
De ami számunkra a legjobb volt, az kétség kívül a személyzet és a kiszolgálás! Mindig volt kihez fordulni és mindenki első szóra, mosolyogva segített. A wellness részleg, a medencék és a mellettük üzemelő bár tökéletes kikapcsolódást nyújtottak (főleg amikor kevesebben voltak éppen). Kellemes élmény volt egy négycsillagos szálloda eleganciája mellett mégis otthonosan, családiasan érezni magunkat! A svédasztalos vacsorák pedig feledhetetlenül finomak voltak, néha a bőség (és a sokféleség) zavarával küszködtünk. Mi biztosan visszatérünk még ide. Ja, és családilag megszavazzuk az ötödik csillagot!